derpfest in ilk sayfadakine bakılırsa baya fark var SOT lar arasında. derpfest te atmadığınız ss leride düşürsek aralarında fark var mı ?Evet Havoc.
HavocOS biraz daha iyi gibi hocam batarya konusunda ama DerpFest daha hızlı. HavocDa Kowalski kullanıyor ben DerpFest'de performans için MoeSyndrome kernel kullanıyordum.derpfest in ilk sayfadakine bakılırsa baya fark var SOT lar arasında. derpfest te atmadığınız ss leride düşürsek aralarında fark var mı ?
derpfest seçenek sunuyor mu ? aroma mı var. üzerinde hangi kernelle geliyor ?HavocOS biraz daha iyi gibi hocam batarya konusunda ama DerpFest daha hızlı. HavocDa Kowalski kullanıyor ben DerpFest'de performans için MoeSyndrome kernel kullanıyordum.
derpfest seçenek sunuyor mu ? aroma mı var. üzerinde hangi kernelle geliyor ?
bildiğim kadarıyla mi9se nin kernelleri şuan güncellenmiyor. en azından ben xda da göremedim. kowalski yi denerim bende olmadı.Hocam size kalmış istediğim roma istediğim kerneli kurarım. PaperPlane diye kendi yaptığı kernel ile geliyor Okita'nın tabanına yapılmış fakat daha gelişmesi lazım.
Kowalski batarya dostu. MoeSyndrome performans ve 4G'de batarya tüketimi az oluyor. PaperPlane de ortalama ne iyi ne kötü.