- Adım
- Sergen
- Cihazım
- mi9se
- Konular
- 29
o ne demek hocam neyi indirmeyelim?Aşırı batarya tüketimi var android sistem tarafından .İndirmemiş olanlari indirmeyin
o ne demek hocam neyi indirmeyelim?Aşırı batarya tüketimi var android sistem tarafından .İndirmemiş olanlari indirmeyin
Konu başlığı olan güncellemeyi.o ne demek hocam neyi indirmeyelim?
Mobil veriyi açınca %12-14'lerde geziyordu.Wi-Fi'deyken çok değildi ama v11.0.4 kadar da düşük değildi.Biraz sorunlu yani hocam.equuleus sizde de yüksek mi hocam android sistemi bu kadar?
Evet beklerken aşırı şarj yiyordu.Mobil veriyi açınca %12-14'lerde geziyordu.Wi-Fi'deyken çok değildi ama v11.0.4 kadar da düşük değildi.Biraz sorunlu yani hocam.
Ben denedim konusunu açmıştım, MIUI 10 normal hocam gayet hızlı.V10.3.11.0.PFBEUXM sürümünü deneyen oldu mu? Şuan hala ''MI Community'' sitesindeki orjinal romlarda MI 9 SE EEA olarak bu rom görünüyor.
Neden öyle birşey yaptılar ki hocam.Şuan v11.0.6 güncellemesi bile dağıtıldı hala orda bu sürüm var.Ben denedim konusunu açmıştım, MIUI 10 normal hocam gayet hızlı.
mi.community'e hemen düşmüyor hocam yeni sürümler. Hatta o sürüm V11.0.4.0 geldiğinde gelmişti geri çekmişler gibi bir durum olmuştu.Neden öyle birşey yaptılar ki hocam.Şuan v11.0.6 güncellemesi bile dağıtıldı hala orda bu sürüm var.