Yardım Mi 9 SE Dokunmatik Problemi

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Merhabalar arkadaşlar cihazım mi 9 se, ekranda bir problemim var özellikle pubg oynarken daha çok hissediliyor örnek mesela iki parmakla oyun oynuyorum sağa dönerken veya sola dönerken ilk bastığım tuş kendi kendine çok hafifte olsa aşağı yukarı hareket ediyor yani titriyor sıkıntı tam olarak ne anlamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Hocam ekran koruyucusundan dolayı olabilir; veya parmaklarınız terlidir, yeterince sert basamıyorsunuzdur. Bunu duyduktan sonra da cihazı parçalamayın ancak bence ekran koruyucusu yüzünden olabilir bu sorun call~~

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
sıkıntı ghost touch gibi duruyor. geçici çözümler mevcut çakmak manyotası vb. kesin çözüm ise ekran değişimi

Oyla:

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ekran koruyucusundan dolayı olabilir; veya parmaklarınız terlidir, yeterince sert basamıyorsunuzdur. Bunu duyduktan sonra da cihazı parçalamayın ancak bence ekran koruyucusu yüzünden olabilir bu sorun call~~
Hocam ekran koruyucusunu çıkarıp tekrar deneyeceğim bildiririm buraya teşekkür ederim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıkıntı ghost touch gibi duruyor. geçici çözümler mevcut çakmak manyotası vb. kesin çözüm ise ekran değişimi
Çakmak manyotası nasıl bir işlem hocam anlatabilir misiniz?

Oyla:

kdrcnkyk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadircan
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
4
Aynı sorunu Pubg'de ben de yaşadım ama yalnızca bu oyunda dikkatimi çekti. Oyunda koşarken aynı zamanda sağa sola bakmaya çalıştığımda ara ara yukarı aşağı titreme yapıyor. Fakat sadece bu oyunda dikkatimi çektiği için optimizasyonundan kaynaklanabilir diye düşünüp çok önemsemedim. Bugün ekran koruyucuyu değiştirdim ben de, ama henüz deneme fırsatım olmadı. Umarım sorunumuz ciddi değildir.

Oyla:

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Aynı sorunu Pubg'de ben de yaşadım ama yalnızca bu oyunda dikkatimi çekti. Oyunda koşarken aynı zamanda sağa sola bakmaya çalıştığımda ara ara yukarı aşağı titreme yapıyor. Fakat sadece bu oyunda dikkatimi çektiği için optimizasyonundan kaynaklanabilir diye düşünüp çok önemsemedim. Bugün ekran koruyucuyu değiştirdim ben de, ama henüz deneme fırsatım olmadı. Umarım sorunumuz ciddi değildir.
Yok hocam sadece bu oyun ile alakalı değil ayrıca sorun ekran koruyucudan da kaynaklı değil yani sorun biraz ciddi multi touch tester uygulamasından ekran koruyucusuz denedim ve sonuç hâlâ aynı ne yapmak lazım bilmiyorum...

Oyla:

Sancarexp

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Honor X9A
Meslek
Serbest çalışan
Konular
101
Ghost Touch Olmuş hocam ,hayalet ekran kendi kendine basıyor ,Mi 9Tde yasamistim

Çözüm Ekran Değişimi ,Garantiliyse Ücretsiz değişirler değilse 800-1000TL ücreti var

Oyla:

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Ghost Touch Olmuş hocam ,hayalet ekran kendi kendine basıyor ,Mi 9Tde yasamistim

Çözüm Ekran Değişimi ,Garantiliyse Ücretsiz değişirler değilse 800-1000TL ücreti var
Garantisiz hocam cihaz, yapacak bişey yok maalesef.

Oyla:
Üst Alt