Soru Mi 9 SE Dengi Cihaz?

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Merhabalar cihazımı takasa koymak istiyorum bu cihazın ikinci eli ile hangi ikinci el cihazı alabilirim? Üste para vermeyeceğim bir telefon arıyorum pubg kaldırsın yeter. Şimdiden teşekkür ederim.

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Üzerine para vermeden takas yapmak istiyorsanız muhtemelen başka marka bir cihazla takasa gireceksiniz. Çünkü Xiaomi cihazlar içinde bu cihaza denk olup aynı fiyat bandında olan pek cihaz yok diye biliyorum. Ancak Xiaomi'ye geçmek isteyen başka biri ile takas gerçekleştirebilirsiniz. Benim düşüncem Mate20 Lite ile takas etmek mantıklı olabilir. Şarj konusunda Mi9 SE den daha iyi, ve büyük ekrana sahip. Sunduğu özellikler açısından şimdiki cihazınızı aratmayacaktır. Fiyat olarak da benzer segmentteler ayrıca. Kamera açısından da gayet yeterli bir cihaz, ama Gcam kuramayacaksınız. Yakın arkadaşlarımdan biri kullandığı için cihaza hakimim. Sizin için ideal takas tercihi olabilir.
Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum, fakat mate 20 lite işlemci konusunda sd712 den biraz geri kalıyor bir de Huawei telefonlara çok sıcak bakmıyorum nedense. Dediğiniz gibi başka bir Xiaomi cihaz ile takas yapmak için üstüne para vermek gerekiyorsa şuanlık değiştirmem cihazımı, zaten yarın bu cihazı aldığım yere götüreceğim bakalım onlar bana güzel bir fırsat sunarsa gerçekten güzel olur.

Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Üzerine para vermeden takas yapmak istiyorsanız muhtemelen başka marka bir cihazla takasa gireceksiniz. Çünkü Xiaomi cihazlar içinde bu cihaza denk olup aynı fiyat bandında olan pek cihaz yok diye biliyorum. Ancak Xiaomi'ye geçmek isteyen başka biri ile takas gerçekleştirebilirsiniz. Benim düşüncem Mate20 Lite ile takas etmek mantıklı olabilir. Şarj konusunda Mi9 SE den daha iyi, ve büyük ekrana sahip. Sunduğu özellikler açısından şimdiki cihazınızı aratmayacaktır. Fiyat olarak da benzer segmentteler ayrıca. Kamera açısından da gayet yeterli bir cihaz, ama Gcam kuramayacaksınız. Yakın arkadaşlarımdan biri kullandığı için cihaza hakimim. Sizin için ideal takas tercihi olabilir.
Huawei cihazların "LITE" modeli kesinlikle alınmaz. Sakın öyle bir hata yapmayın.

Oyla:

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Oyla:

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Açıklayıcı bir cevap olmuş. Teşekkür ederim.
Alaycı bir tavırla yazdığınızı varsayarak cevabım sizi tatmin etmediyse uzun süre kullanmış kişilere sorabilirsiniz. Ablamda P20 "LITE" var. Bir sene oldu olmadı emin değilim, ekranın ortasında ghost screen oluştu. Ekranın üst tarafları sararmaya başladı.

Oyla:

ForzaJuve69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
2
Alaycı bir tavırla yazdığınızı varsayarak cevabım sizi tatmin etmediyse uzun süre kullanmış kişilere sorabilirsiniz. Ablamda P20 "LITE" var. Bir sene oldu olmadı emin değilim, ekranın ortasında ghost screen oluştu. Ekranın üst tarafları sararmaya başladı.
Estağfurullah, neden alaycı bir tavır takınayım. Neden böyle düşündünüz?

Oyla:
Üst Alt