Soru Mi 9 se den mi 9 t pro ya gecilir mi sizce ?

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Selamün aleyküm gencler ve kendini genc hissedenler suanda kullanmakta oldugum mi 9 se cihazimi mi 9 t pro ile takas yapmayi dusunuyorum sizce buna deger mi ve fark ne kadar odesem mantikli bi alis vetis yapmis olurum, ozellikle mi 9 t pro kullananlar yazabilirmi arti ve eksileri neler ...

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Aleyküm selam, işlemci ve batarya için geçilir fakat bence biraz bekleyin ilerde daha üst model alırsınız. Çok da oha be ne telefon muş bu demezsiniz.

Oyla:

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aleyküm selam, işlemci ve batarya için geçilir fakat bence biraz bekleyin ilerde daha üst model alırsınız. Çok da oha be ne telefon muş bu demezsiniz.
Sd 855 pop up kamera ve batarya beni cezbetmiyor degil lakin biraz buyuk gibi !!

Oyla:

Mehmet alim

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memoooo
Cihazım
mi 9 se
Konular
23
tercih meselesi hocam batarya mi 9 se den biliyorsunuz 6 7 saaat 1 günü çıkarıyor normal kullanımda.işlemci konusunda üzmeyen bir telefon sd 855 ile farkını eğer günlük kullanıcıysan anlamazsın telefon akıyor zaten .2 gün oyun denemek için oynarsın sd 855 te sonra bırakırsın adı üstünde telefon oyun aleti değil.9t pro kullanmadım lakiin ekran süresi 10 sat gösterdiğini sanmıyorum .pop up kamera tercih meselesi yüz tanımada biraz cxan sıkcıı o yönünün biliyorum ama.dediğim gibi yani sonuç olarak param var öylesine vereyim dersen al ama benim tercihim bir süre daha 9 se kullanıp üst modele geçmek çünkü xiaomi yeni tasarımlar çıkarıyor son zamanlarda bir süre sonra pop up kameranın da forsu geçicektir.bilginiz olsun.

Oyla:

Furkan Tekinşen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan T.
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Mühendis
Konular
32
Bu konuyu kafama bir ara takmıştım, mi9 se zarif, kibar, ele oturan bir telefon, batarya konusunda biraz sıkıntılı. Mi9 t biraz büyük batarya artısı var, işlemci performans farkını anlamazsın bile.

Oyla:
Üst Alt