Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bende şimdi kurdum yani şimdi hatta yeni sürüm flashlıyorum TWRP'den fakat akıcılık filan baya iyi hiç takılma filan olmad GCAM çalışıyor link de verdiğim tüm sistemleri, onun dışında özelleştirme baya iyi, volte, wowifi çalışıyor Bluetooth denemedim Dolby Atmos filan kurmayıda deniyeceğim sonuçları yazarım.
Hocam bende şimdi kurdum yani şimdi hatta yeni sürüm flashlıyorum TWRP'den fakat akıcılık filan baya iyi hiç takılma filan olmad GCAM çalışıyor link de verdiğim tüm sistemleri, onun dışında özelleştirme baya iyi, volte, wowifi çalışıyor Bluetooth denemedim Dolby Atmos filan kurmayıda deniyeceğim sonuçları yazarım.
!! If you're using BitGapps, upgrading ROM with * DIRTY FLASH * then reflash GApps again, auto-restore does not work !!
!! Use latest TWRP version with Android Q support !!
** if you're coming from stock ROM - flash vbmeta or device will not boot!! **
HOW TO INSTALL:
1.boot into twrp and format data, wipe vendor & cache
2.install firmware - FW_Qxxxxx.zip, rom and reboot, finish setup wizard, reboot to twrp again
3.instlall gapps
4.optionally instll magisk..
hocam geliştirici böyle yazmış.vbmeta kurun demiş stok rom için.
Hocam romu kurup twrp den geçince sizi eğer fastboota atarsa aşşağıdaki komutu kullanarak vbmeta flashlayın. Twrp ye atarsa fastbootu açın ve aynı işlemleri yapın. Yani flashlama fastboot içerisinde yapılacak.
Hayır hocam öyle bir şey yüklemeye gerek yok cihazı 4 kere restart ettim ki fastboot filan atma olayı yok. Port cam'i kurmadım daha. Aod uygulaması göremedim fakat bilidirm geldiğinde AOD gibi gösteriyor ekranda böyle bi değişik ilk defa gördüm. Ani parlaklık yükselmesi var parmak izinde.
Hocam yapımcının kendisi demiş vbmeta flash atın diye. Sizin önceki romlardan otomatik yüklü kalmış olabilir ancak stocktan geçince mutlaka atılması gerekli.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi