bootleader kilidi açtımNeden kaldı hocam,hangi işlemi yaptınız?
malesef onuda denedim olmuyorRehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...forum.miuiturkiye.net
bootleader kilidi açtım
sonra twrp yükledim sonra format data yaparken biryerleri sildim sanırım
fastboot ta kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
malesef onuda denedim olmuyor
Rehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...forum.miuiturkiye.net
ADB driverlerı eski sürüm olmasın hocam?bootleader kilidi açtım
sonra twrp yükledim sonra format data yaparken biryerleri sildim sanırım
fastboot ta kaldı
malesef onuda denedim olmuyor
ADB driverlerı eski sürüm olmasın hocam?
ADB Installer v1.4.6 – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
evet yapıldı sonuç alamadım hatta ekran görüntüsü de attımTwrp den yapılan işlemlerde,cihaz fastbootta kalıyorsa şayet Rehber - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada bu konu işinizi çözmesi gerekiyor hocam,işlemleri eksiksiz yaptığınıza emin misiniz lütfen kontrol edin.