Yardım Mi 9 SE Batarya Sorunu - Yeni Batarya Önerisi

Brakdem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
9 SE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.4
Telefon Modeli
mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Cihazım Mi 9 SE

2019 yılında aldığım cihazımın bataryasında şarj senkron sorunu var sanırım. Örneğin şarj bitiyor kapanıyor, kapalı halde şarj ederken yüzde 30 ya da 45ten şarj almaya başlıyor.

Yeni bir batarya almak istiyorum bunu en güvenilir nereden alabilrim. Yan sanayi değil de daha kaliteli bir batarya nereden edinebilirim?

Şimdiden teşekkürler

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Up bende batarya arayışındayım deji var woyax var başka ne var bilmiyorum hangisi kalitelidir onu da bilmiyorum tavsiyeleri bekliyorum

Oyla:

Youcrew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Cihazım Mi 9 SE

2019 yılında aldığım cihazımın bataryasında şarj senkron sorunu var sanırım. Örneğin şarj bitiyor kapanıyor, kapalı halde şarj ederken yüzde 30 ya da 45ten şarj almaya başlıyor.

Yeni bir batarya almak istiyorum bunu en güvenilir nereden alabilrim. Yan sanayi değil de daha kaliteli bir batarya nereden edinebilirim?

Şimdiden teşekkürler
Hocam bende redmi not 8 var garantisi olmadığından xiomi özel servise götürdüm 3-4 kere resmen batarya değiştirdim 0 sarj %95-96 ya gelince şarjı kesip 15-20 dk sonra bi anda %99-100 oluyor batarya böyle kullanıcam artık değiştirmekten bıktım

Oyla:

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Hocam bende redmi not 8 var garantisi olmadığından xiomi özel servise götürdüm 3-4 kere resmen batarya değiştirdim 0 sarj %95-96 ya gelince şarjı kesip 15-20 dk sonra bi anda %99-100 oluyor batarya böyle kullanıcam artık değiştirmekten bıktım
Orjinal batarya değil sanırım yada kalibrasyonu bozuk olabilirmi ki ? Benim telefonda yavaş sarj oluyordu kalibrasyon yapınca çok daha hızlı sarj olmaya başladı

Oyla:

Youcrew

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Orjinal batarya değil sanırım yada kalibrasyonu bozuk olabilirmi ki ? Benim telefonda yavaş sarj oluyordu kalibrasyon yapınca çok daha hızlı sarj olmaya başladı
Kalibrasyon ayarı bozuk olabilir dün onu denedim %1 şarja indi wifi internet açık 5-6 saat öyle kapanmadan gitti kullandımda telefonu açmaya çalıştım açılmadı sonradan şarja taktım bakalım kalibrasyon u yapabilicek mi forumlarda olmazsa bakacağım artık :)

Oyla:

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
Orjinal batarya olayı yok firmalar batarya çıkartıyor telefon şirketleri kullanıyor ama yine de dandik marka almaktansa teknik servislerin sattığını almak mantıklı.

Oyla:
Üst Alt