- Adım
- senoL
- Cihazım
- Mi 9se
- Konular
- 0
Bu rom orjinal rom değil,custom rom.Twrp den yüklemeniz lazımMerhaba
Benim cihaz sürümü eu10.3.3 stabil güncelleme kısmı yok nasıl güncelleme yapabilirim bl kilit açık twrp yüklü
Çok bilgili değilim bu konularda fakat nasıl olacağını anlatırmısınBu rom orjinal rom değil,custom rom.Twrp den yüklemeniz lazım
Ben hiç yüklemedim dostum.yonledirmem çok doğru olmaz ama ana romu indirimeniz gerek öncellikle (2.1GB civari).Sonra twrp den system,cache ve dalvik cache i temizlemeniz ardinda romu flashlamaniz gerek.Daha önce yapmış olan mutlaka vardır, cevaplarlarÇok bilgili değilim bu konularda fakat nasıl olacağını anlatırmısın
Dosyalarınızı kopyalayın. Asla riske atmaya değmez. Yedeklerinizi alın. Fastboot indirme bağlantısından istediğiniz sürümü indirin. Ve ardından Mi Flash ile yükleyin. Sağ altta 3 seçenek vardır. SAKIN Clean all and lock seçeneğini SEÇMEYİN. sadece Clean all seçeneğini seçerek fastboot üzerindeden yükleyin.Merhaba
Benim cihaz sürümü eu10.3.3 stabil güncelleme kısmı yok nasıl güncelleme yapabilirim bl kilit açık twrp yüklü
bunu yaparsam imei sıfırlanma gibi bir olayolmaz değil miDosyalarınızı kopyalayın. Asla riske atmaya değmez. Yedeklerinizi alın. Fastboot indirme bağlantısından istediğiniz sürümü indirin. Ve ardından Mi Flash ile yükleyin. Sağ altta 3 seçenek vardır. SAKIN Clean all and lock seçeneğini SEÇMEYİN. sadece Clean all seçeneğini seçerek fastboot üzerindeden yükleyin.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende imei repair yapılmadı. O yüzden ben söyleyemem. Daha önce yapan birinde silinmemiş.bunu yaparsam imei sıfırlanma gibi bir olayolmaz değil mi