- Adım
- -
- Cihazım
- .
- Konular
- 37
Ben bayağı bir süredir kullanıyorum. Ekşisi değil artısı var..Mi 9T Pro kullanıcısının biri ekranı ölmüş parlaklığını kaybetmiş.
Ben bayağı bir süredir kullanıyorum. Ekşisi değil artısı var..Mi 9T Pro kullanıcısının biri ekranı ölmüş parlaklığını kaybetmiş.
Kendi telefonumda sıkıntı çıkarmaya başladı 90 Hz deincelendi uzun süre. Hiçbir kötü yanı yok.en fazla güç tüketimi..
Ne oldu hocam?Kendi telefonumda sıkıntı çıkarmaya başladı 90 Hz de
Şöyle söyleyeyim hocamNe oldu hocam?
güç tüketimide donanımın harcağıdı enerji değil mi sonuçta ağır bi oyun oynarken denendi mi bi kaç saat? mesela pubg için hem gpu hem işlemci zolanıp hemde ekrana güç yetiştirmek nasıl bi etki yaratıyor bunlar önemli yoksa günlük kullanımda en fazla bataryaya etkisi olur.
demek ki doğru düşünmüşüz xalper97x. 90 hz yerine 75 gibi daha makul seviyeler denemek kullanmak daha mantıklı gibi.Şöyle söyleyeyim hocam
Yük altında (oyun falan oynarken)ekran çok fazla ısınma
Ekranda takılmalar falan başladı (özellikle klayvede yazı yazarken)
Arayüz de takılma (arayüze geçerken uygulamadan çıkarken takılma)
Arayüz de simgelerin (icon) kaybolması duvar kağıdının bulanıklaşması (bazen ekranı kapatıp açmak yetmiyordu komple telefonu kapatıp açıyordum)
Orjinale dönünce düzeldi ama bazen ayda yılda bir klavyede takılma devam ediyor
Ne gibi?Kendi telefonumda sıkıntı çıkarmaya başladı 90 Hz de
Ne gibi?
Şöyle söyleyeyim hocam
Yük altında (oyun falan oynarken)ekran çok fazla ısınma
Ekranda takılmalar falan başladı (özellikle klayvede yazı yazarken)
Arayüz de takılma (arayüze geçerken uygulamadan çıkarken takılma)
Arayüz de simgelerin (icon) kaybolması duvar kağıdının bulanıklaşması (bazen ekranı kapatıp açmak yetmiyordu komple telefonu kapatıp açıyordum)
Orjinale dönünce düzeldi ama bazen ayda yılda bir klavyede takılma devam ediyor
Yinede ekrana bir zararı vardır illa ki bende konusu açmıştım fakat konumu kapattım cidden böyle şeyler sorun çıkarabilir. Ekran kartı overclock etmiyoruz sonuçta Mi 9 SE ekranın 900 TL'den başlıyor kimse bu parayı ödemek istemez insanları düşünmek zorundayım.O dtb modundan kaynaklı yazılımsal hocam. 75 Hz üstü stabil değil