Yardım Mİ 9 SE 4g sorunu

rose11rose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
note 2
Konular
7
merhabalar iyi bayramlar,
Telefoncudan yurtdışı global mi9 se aldım ancak telefon H+dan bir türlü 4G ye geçmedi. Sürekli H+ yazıyor. Ayarlardan tüm şebeke seçimlerini yaptım ama genede olmadı. MİUİ 10.4 sürümü yüklü hattım Türktelekom müşteri hizmetleri ilede görüştüm hattan yana bir sıkıntı olmadığını söyledi. bu konuda yardımcı olun ayrıca bulunduğum yerde aynı sim kartı ile samsung j7 telefon 4g yi full çekmekte ancak bir türlü mi9 se bağlanmıyor . hayırlı günler dilerim.

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
herkes bu sorunun sadece band 20 gittiği için olduğunu sanıyor ama işlemden sonra bir çok band gidiyor yerine başka band geliyor resimlerde işlemden önceki ve sonraki bandlar mevcut global version bandları global olmayan çin için üretilen bandlara dönüyor

Bizim ülkemizi band 20 ilgilendirdiği için band 20 diyoruz Yes~~ Bir şu işe çare bulamadılar :@

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
herkes bu sorunun sadece band 20 gittiği için olduğunu sanıyor ama işlemden sonra bir çok band gidiyor yerine başka band geliyor resimlerde işlemden önceki ve sonraki bandlar mevcut global version bandları global olmayan çin için üretilen bandlara dönüyor

hocam şuan üzerinde çalışıyorum lte de 3 dişe kadar çıkabildim ancak pek stabil değil halledince çözüm konusu açarım zaten.

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Şöyle bir sorunumuz var öncelikle mi 9 se modelinde imei işlemi sonrası QCDM programıyla lte_bc_config ve lte_bc_config_div değerlerini kontrol ettim.
kontrollerde değerler 0 olarak gözüküyordu. (her imei atılışında değerler sıfırlanıyor) bu da şu demek lte ye alınca hiçbir sinyal alamaz.

Birkaç band değeri denedim ancak sonuç iç açıcı değil. (denediğim değerler arasında da çekim gücüyle ilgili bir fark göremedim)
Hız testlerinde 5-7mb download gibi aşırı düşük bir hız aldı. ve ping değerleri de 40-60 arası.

Orjinal değerlere bakmak lazım açıkçası lte ile ilgili. elimde bir tane daha mi 9 se var henüz imei atmadığım ancak cihaz şuan yurt dışında ayın 16-17 si gibi elimde olcak. imei atmadan önce orjinal değerleri ondan öğrenicem. iki cihazıda karşılaştırıcam bakalım ne gibi değerler daha değişmiş öğrenmiş oluruz.

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Dışarıda 4.5g full çekiyor. Ancak evde full çeken 4.5g tam çekmiyor.

1 diş olunca 3g ye atıyor. 2-3 diş çekiyor maksimum. (evde)

speedtest sonucu dışarıda açık alanda yapılmıştır. (giresun/merkez)

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
maalesef hocam şuan benim üzerinde uğraştığım bir yöntem var ancak o da tam olarak stabil değil

(iyice araştırmadan yapmayınız)

dışarıda 4g full çekiyor bu yöntemle ancak evde çekmiyor. bandlar doğru yüklenmiyor galiba

Oyla:

Ozkan42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özkam
Cihazım
Mi9 SE
Konular
0

Çözüm nedir ?

Oyla:

dmRR

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi 9 SE
Konular
6
Miui 11 veya herhangi bir güncelleme ile düzelebilme şansı var mı? Yoksa Xiaominin çözebileceği bir sorun değil mi. Diğer Xiaomi cihazlarda böyle bir sorun var mı?

Oyla:
Üst Alt