Yardım Mi 9 SE 4.5G Desteklememesi

anemoS34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
17
Merhabalar arkadaşlar, herkese iyi forumlar,

Mİ 9SE kullanmaktayım cihaza imei atıldı ve TürkTelekom hat kullanmaktayım uygulama üzerinden tarife seçeneneklerine bakarken cihazımın 4.5g uyumlu olmadığını bu yüzden 3g paket önerilerini göstereceğini söylüyor. bu problemi yaşayan var mıdır? Çözüm olarak ne önerir siniz?

Bu arada tam olarak karşıma çıkan metin şu şekilde; "4.5G paketlerini satın alabilmek için kullanmakta olduğunuz cihaz ve SIM Kartın 4.5G ile uyumlu olması gerekmektedir. Cihazınız 4.5G'yi desteklememektedir, 4.5G hızından faydalanabileceğiniz uyumlu cihaz kampanyaları için sizi Turk Telekom Mağazalarımıza bekleriz. Bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz."

anemoS34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 9SE
Konular
17
uygulqmaama içindeki bilgiler bu şekilde. mesaj aktivaston olayını yarın tekrar deneyeceğim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-21-00-28-14-249_com.tmob.AveaOIM.jpg
    Screenshot_2020-04-21-00-28-14-249_com.tmob.AveaOIM.jpg
    341,1 KB · Görüntüleme: 38
Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Merhabalar arkadaşlar, herkese iyi forumlar,

Mİ 9SE kullanmaktayım cihaza imei atıldı ve TürkTelekom hat kullanmaktayım uygulama üzerinden tarife seçeneneklerine bakarken cihazımın 4.5g uyumlu olmadığını bu yüzden 3g paket önerilerini göstereceğini söylüyor. bu problemi yaşayan var mıdır? Çözüm olarak ne önerir siniz?

Bu arada tam olarak karşıma çıkan metin şu şekilde; "4.5G paketlerini satın alabilmek için kullanmakta olduğunuz cihaz ve SIM Kartın 4.5G ile uyumlu olması gerekmektedir. Cihazınız 4.5G'yi desteklememektedir, 4.5G hızından faydalanabileceğiniz uyumlu cihaz kampanyaları için sizi Turk Telekom Mağazalarımıza bekleriz. Bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz."
Hocam 4.5 g li bir cihaza sim kartinizi takip aktif etmeniz yeterli olacaktir. Benim cihazda su an tuşlu telefon IMEI mevcut 4.5 volte vowifi hersey calisiyor. Gerekli ayarlamalar yapildiktan sonra imei farketmiyor. Daha onceki telefonunumda wın imei vardı o kadar düşünün yani.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

acemitelefoncu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Konular
0
9se 4.5 g açınca kopma oluyor farklı bir çok qcn denedim başına gelen ustamız varmı bu arıza

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
9se 4.5 g açınca kopma oluyor farklı bir çok qcn denedim başına gelen ustamız varmı bu arıza
Hocam çift sim imei atılınca stabil olmuyormuş. O yüzden sim 2 kısmına tek imei atılırsa hem band 20 uçmuyor hem de stabil bir şebeke sağlanıyor o şekilde denemenizi tavsiye ederim

Oyla:

eren_626

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro Mi10
Konular
16
Hocam 3g'li bir cihazın imeisi atıldığından dolayı o hatayı alıyorsunuz. Sim kartını 4.5g li başka bir cihaza takıp paketi alabilirsiniz. Veya 4.5g li bir imei ile değiştirmeniz lazım.
Alakası Yok ben Tuşlu Telefon İmeisi Attırdım 4.5G yi Sorunsuz Olarak Kullanmaktayım

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Düzelir için ferah olsun kardeşim
Hocam onunla alakası yok. IMEI atan kişinin yaptığı işlem önemli. Tekrar söylüyorum tuşlu telefon imei var cihazimda. Mi 9 se tek sim kayıt yaptırın

Oyla:

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Alakası Yok ben Tuşlu Telefon İmeisi Attırdım 4.5G yi Sorunsuz Olarak Kullanmaktayım

4.5g yi kullanamazsın demiyorum. 4.5g'nin paketlerini alırken sorun yaşarsın nedeni ise imei ile cihazın 4.5g uyumlu mu değil mi kontrol edilmesi. 4.5g paket smsleri atıldığında imei 3g'li ise paket tanımlanmaz.

Bir de ekleme yapim repair işlemi her zaman 4.5g'yi sorunsuz kullanıcağınız anlamına gelmiyor. Band20 kapanınca dengesizleşiyor.

Oyla:
Üst Alt