Bende de bluetooth kulaklıkta problem var. 2 farklı romda, 2 farklı kulaklikla denedim, gormuyor kulakligi. Saat, ses sisemi, bilgisayar gibi seylere baglanirken sikinti yok ama kulakligi gormuyor.Bluetooth kulaklık kesin çözüm![]()
Bende de bluetooth kulaklıkta problem var. 2 farklı romda, 2 farklı kulaklikla denedim, gormuyor kulakligi. Saat, ses sisemi, bilgisayar gibi seylere baglanirken sikinti yok ama kulakligi gormuyor.
Hocam kulaklığı kapatın biraz bekleyin açma tuşuna basın ama açılma sesi geldikten sonra elinizi çekmeyin bi ses daha gelene kadar o ses geldikten sonra görecektir.Bende de bluetooth kulaklıkta problem var. 2 farklı romda, 2 farklı kulaklikla denedim, gormuyor kulakligi. Saat, ses sisemi, bilgisayar gibi seylere baglanirken sikinti yok ama kulakligi gormuyor.
OlduHocam kulaklığı kapatın biraz bekleyin açma tuşuna basın ama açılma sesi geldikten sonra elinizi çekmeyin bi ses daha gelene kadar o ses geldikten sonra görecektir.
Telefonu kutusuz aldıgım için kendi kablosu yoktu USB ses özelliği açık bu aradakendi kablosu çıkmadı mı içinden, kablolarda sorun olması geliyor aklıma ama bir çok kablo denemişsiniz. Acaba küçük bir ihtimal geliştirici seçeneklerindeki usb ses özelliğini kapatmış olma ihtimaliniz var mı?
Son seçenek donanımsal bir arıza olabilir.