Yardım Mi 9 Rom değiştirme

Aegean-Man

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Egemen
Cihazım
Mi 9
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta 9.4.26
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhaba, kısa süre önce aldığım mi 9 da pil süreleri çok vasat. Yaklaşık 5 - 5,5 saat alıyorum. Bl kilidi açık ve sürüm olarak global beta 9.4.26 yüklü ama ben eu stabile geçmek istiyorum. Telefonda twrp yok ve bu konularda da hiç bilgim yok. Uzaktan bağlanıp yardım edebilecek yada bu işin nasıl yapılacağını güzelce anlatabilecek arkadaşlar var mı? Bilmeyen için riskli bir iş olduğunun farkındayım o yüzden yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Aegean-Man

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Egemen
Cihazım
Mi 9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Tamamdır detaylı bakacağım teşekkürler. Son olarak beta dan stabil e geçerken yapmam gereken ekstra birşey var mı yoksa önerdiğiniz yolu izlemem yeterli mi?
Hocam yedeklerinizi aldıktan sonra, Twrp üzerinden yükleme yapmadan önce wipe kısmından tümünü seçip wipe yapın yani temiz kurulum dediğimiz olay.

Oyla:

Aegean-Man

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Egemen
Cihazım
Mi 9
Konular
2
Hocam yedeklerinizi aldıktan sonra, Twrp üzerinden yükleme yapmadan önce wipe kısmından tümünü seçip wipe yapın yani temiz kurulum dediğimiz olay.

Herşeyi yaptım lakin twrp menü değil de recovery menü açılıyor. Ayrıca orada verilen tüm twrp leri denedim disk görünüm şeklinde ama hepsi bozuk. Başka önerebileceğiniz birşey var mı acaba?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Herşeyi yaptım lakin twrp menü değil de recovery menü açılıyor. Ayrıca orada verilen tüm twrp leri denedim disk görünüm şeklinde ama hepsi bozuk. Başka önerebileceğiniz birşey var mı acaba?
Twrp yükleyemediniz sanırım hocam. Komut sistemi ile denediniz mi? ADB kurarak.

Oyla:

Aegean-Man

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Egemen
Cihazım
Mi 9
Konular
2
ADB yi tıklıyorum dosya içindeki ama hiçbirşey olmuyor hocam.

Oyla:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Hocam cihazınıza uygun twrp yi indirip adb klasörünün içine atın ve ismini kolaylık olması açısından recovery olarak değiştirin klasöre shift+sağ tık yapın komut penceresini burada açın(win 7) diye bir seçenek var ona basın cmd ekranı gelecek siyah ve bir satır yazı olacak sonrasında telefonun usb hata ayıklamasını aktif edip telefon kapatın sonra ses kısma+güç tuşuna basılı tutun fastboot menüsü açılacak sonrasında cmd ekranına gelin ve fastboot devices komutunu verin eğer driverlar yüklüyse tek satırlık bir yazı çıkar oraya gelince fotoğraf atın eğer 3-4 satırlık yazı gelirse driverları kontrol edin ardından fastboot flash recovery recovery.img komutunu verin birkaç satır yazı gelir ve en sonda finish yazar twrp yüklendi şimdi başlatmak için fastboot boot recovery.img komutunu verin twrp açılacaktır eğer açılmazsa twrp de hata vardır cihazınıza uygun bir twrp yi tekrar deneyin twrp yüklendi ise telefonu açmadan direk romu flashlayın yoksa twrp silinir diğer xiaomi cihazlarda twrp böyle yükleniyor mi 9'da aynıdır diye düşünüyorum yanlışım varmı By.TRabZonLu™ hocam? iyi akşamlar

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
ADB yi tıklıyorum dosya içindeki ama hiçbirşey olmuyor hocam.
Hocam twrp olarak bunu deneyin dosyanın adını konudaki twrp ile aynı olacak şekilde değiştirin

Oyla:
Üst Alt