Soru Mi 9 pro renk hakkında

Sobriquets

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Mi8
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi 9t Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar, cihazin siyah rengini almayı düşünüyorum. İnternette carbon black olarak satılan ilanlar var. Siyah ve carbon black aynı renkmi? Gsmarena da black değil, carbon black olarak belirtilmiş. Yardımcı olursanız sevinirim.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhabalar ,
Siyah ve carbon black olarak geçen renkler aynı model hocam. Yalnız elde kayganlık ve düşürme hissiyatı çok yüksek olduğundan dolayı kılıfsız kullanmak biraz zor gelebiliyor, Kutu içeriğinden çıkan kılıf da mat siyah olduğundan dolayı telefonun görsel arka rengi kayboluyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Merhabalar ,
Siyah ve carbon black olarak geçen renkler aynı model hocam. Yalnız elde kayganlık ve düşürme hissiyatı çok yüksek olduğundan dolayı kılıfsız kullanmak biraz zor gelebiliyor, Kutu içeriğinden çıkan kılıf da mat siyah olduğundan dolayı telefonun görsel arka rengi kayboluyor.

Hocam aynen katılıyorum. Her gün kılıfsız kullanicam diyip kılıfı çıkarıyorum baktım elde duracak gibi değil geri takıyorum :)

Oyla:

Sobriquets

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Mi8
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağolun hocam, siyah renk siparişini verdim,. Elime ulaşmasını bekliyorum bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aynen katılıyorum. Her gün kılıfsız kullanicam diyip kılıfı çıkarıyorum baktım elde duracak gibi değil geri takıyorum :)

Merhabalar ,

Oyla:
Üst Alt