- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
Yeni Güncelleme.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ben henüz bahsettiğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım...ıkı guncellemedir mıuı12 için konunusuyorum, arada bazen whatspp ıconu bazen telefonu ıconu kendılıgınden degısık bır boyuta düşüyor, bu durumla karşılan var mı? ekran parlaklıgında da sorunlar var otomatık ayarlama cogu zaman yapamıyor gibi... sizlerde durum nedir
ama bendede son güncellemede uygulama kasasına girmiyordu.. wipe ve format yapınca düzeldi..ıkı guncellemedir mıuı12 için konunusuyorum, arada bazen whatspp ıconu bazen telefonu ıconu kendılıgınden degısık bır boyuta düşüyor, bu durumla karşılan var mı? ekran parlaklıgında da sorunlar var otomatık ayarlama cogu zaman yapamıyor gibi... sizlerde durum nedir
Yeni farkettim telefon bazen kendi kendine kapanıp açılıyor... Sizde varmı böyle birşey...?ıkı guncellemedir mıuı12 için konunusuyorum, arada bazen whatspp ıconu bazen telefonu ıconu kendılıgınden degısık bır boyuta düşüyor, bu durumla karşılan var mı? ekran parlaklıgında da sorunlar var otomatık ayarlama cogu zaman yapamıyor gibi... sizlerde durum nedir
Yeni farkettim telefon bazen kendi kendine kapanıp açılıyor... Sizde varmı böyle birşey...?
aynen, bende thema değiştirdim ıkendi üstünde gelen tema ara sıra bazı ıconlar kafasına göre kuculme yapıyordu, şimdi o sorun kalktı . bazen yukarda aşağıya kaydırmada takılıyor yapmıyor, bazı ufak tefek sıkıntıları var gibi amayeniden bi temiz kurulum yapayım o zaman..
kesinlikle sıkıntılı uygulamaları kapatınca bellek temizlendi yazısı ekranda kalıyor gitmiyor. bunun gibi bitakım hatalar varaynen, bende thema değiştirdim ıkendi üstünde gelen tema ara sıra bazı ıconlar kafasına göre kuculme yapıyordu, şimdi o sorun kalktı . bazen yukarda aşağıya kaydırmada takılıyor yapmıyor, bazı ufak tefek sıkıntıları var gibi ama