Merhabalar. Mı 9 pro 5g cihazına çift sim IMEI atabilen var mı ?
NrsnOnk Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım ZihinbaZ Cihazım Xiaomi Mi 9 Pro Meslek Zabıt Katibi Yaş 37 Konum MALATYA Katılım 7 Aralık 2019 Konular 21 Mesajlar 95 Tepkime puanı 14 Puanları 8 14 Temmuz 2021 #1 Merhabalar. Mı 9 pro 5g cihazına çift sim IMEI atabilen var mı ?
Stoya Süper Üye MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım SERDAR Cihazım POCO X3 NFC Meslek Ev Erkeği Yaş 47 Konum Muğla Katılım 12 Temmuz 2019 Konular 104 Mesajlar 20.103 Çözümler 64 Tepkime puanı 16.183 Puanları 338 14 Temmuz 2021 #2 NrsnOnk, Linkten destek alabilirsiniz... Ücretli Onarımlar Bu başlık altında sadece ücretli onarım hizmeti sunan alanında uzman teknisyenlerin konuları bulunmaktadır. forum.miuiturkiye.net
NrsnOnk, Linkten destek alabilirsiniz... Ücretli Onarımlar Bu başlık altında sadece ücretli onarım hizmeti sunan alanında uzman teknisyenlerin konuları bulunmaktadır. forum.miuiturkiye.net
G gokaydin77 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım GÖKAY AYDIN Cihazım K20 Pro Premium Yaş 42 Konum YALOVA Katılım 27 Kasım 2016 Konular 1 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 Puanları 3 25 Şubat 2022 #3 NrsnOnk' Alıntı: Merhabalar. Mı 9 pro 5g cihazına çift sim IMEI atabilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Çift hat kayıt olabiliyormuymuş hocam.. Mi9 Pro 5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NrsnOnk' Alıntı: Merhabalar. Mı 9 pro 5g cihazına çift sim IMEI atabilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... Çift hat kayıt olabiliyormuymuş hocam.. Mi9 Pro 5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi