MIUI 12 Mi 9 miui 12 Deneyim

Rexlur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Mi 9
Konular
5
Çok uzatmadan hoşuma giden özellikleri liste olarak belirtmekte yarar var.
* Super duvar kağıdı ..canlı duvar kağıdı kunlanmakta olan benim için çok hoş bir özellik olmuş ve bunun çok daha iyi versionları gelicektir.
*Yeni bildirim çubuğu görselleri ve iki bölmeye ayrılması telefonun havasını değiştirmiş.
*Gece modu artık miui 12 ile istediğiniz uygulamaya zorla uygulana biliyor (özellik olmasa bile )
*Ayarlar kısmı daha hoş ve göze hitap eden görseller ile donatılmış
*Simge boyutu ben her zaman küçük simgeleri sevmişimdir buna göre tema seçerdim ama şuan yazı boyutu gibi simgeler içinde boyut seçenekleri var
*Sayfa veya uygulama geçişleri daha yavaş ama bu şeçeneklerde size bırakılmış benim hoşuma gitti
* Kişiselleştirme ön planda daha özgür bir yapısı var.
*Yazı tipi seçenekleri hala hindistan ve çin için geçerli ve bir kaç özelliği kısmışlar.

GENEL OLARAK BEN SEVDİM

Not : Dünya duvar kağıdını neden indiremiyoruz ?

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
MIUI 11 ile kıyaslandığınızda ekran süresi ne durumda?

samettyyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Bankacı
Konular
5
ekran süresini ben dün 6 saat üzerinde aldım telegram gruplarında çoğu arkadaş ekran süresinden memnun kaldı...

animasyon yavaş ama bunun hızının ayarlandığını söylemişsiniz nereden ayarlıyoruz öyle bir ayar koyulmamış ? tabii geliştirici seçeneklerinden bahsetmiyorsanız

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
ekran süresini ben dün 6 saat üzerinde aldım telegram gruplarında çoğu arkadaş ekran süresinden memnun kaldı...

animasyon yavaş ama bunun hızının ayarlandığını söylemişsiniz nereden ayarlıyoruz öyle bir ayar koyulmamış ? tabii geliştirici seçeneklerinden bahsetmiyorsanız
Geliştirici seçeneklerinden ayarlayabilirsiniz.

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Miui 12 ilk yüklediğimde şarjı sıfırladım ve tam dolu olarak çıkardım. 6 saat 41 dk ekran süresi ve %23 şarjım kalmıştı oyun hiç oynamadım ama netflix youtube instagram ve internette yoğun olarak gezdim telefon elimden düşmedi desem yeridir. Tabi ayarlar vs. Baya kurcaladım ben memnun kaldım şuan .Animasyon hızınıda .5 yaptım şu anlık bir problem yok süper wallpaper dışında.Birde sanki temizlik uygulamasında animasyon kaynaklı olabilir hafif bir takılma var gibi işlemi bitirdikten sonra.

Üst Alt