- Adım
- planter
- Cihazım
- XİAOMİ Mİ 11 Lİ
- Konular
- 4
En sonunda eurom yukledim. Sorunsuz kullanıyorum.hizli stabil sarj da iyi. Kameradan galeriye gecis sorunu yok. Eu rom 11.0.5 stabil sürüm güzelMerhabalar aynı sorunlari birebir bende yaşıyorum cihazım şuan berbat bir halde nasıl bir çözüm yolu buldunuz acaba
Once twrp 3.3.1.0 yukledim
Twrp dilini ingilizce olarak sectim
Wipe seceneklerinden format data- yes
Reboot to recovery
Telefonu bilgisayara baglayip rom dosyasini attim
Wipe-advance wipe kısmına geldim.kutucukları işaretledim. data cache dalvik cache system kutucuklarini isaretleyip alttaki çubuğu sağa dogru cektim
İnstall seceneginden rom dosyasını secip flashladim. Rom yuklendikten sonra reboot to system secenegine tıkladım. Rom yuklendi.
Merhabalar aynı sorunlari birebir bende yaşıyorum cihazım şuan berbat bir halde nasıl bir çözüm yolu buldunuz acaba
MIUI 11 - MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0
'Bootloader kilidi açık Twrp yüklü olmalıdır' Kurulum Global romdan eu roma geçiş Format Data yapıp çıkan ekrana yes yazıyoruz, geri gelip reboot 'a tıklıyoruz ve recovery seçiyoruz. Cihaz yeniden başlayacak ve recovery modunda yeniden açılacaktır. Wipe-Advanced wipe kısmına girip -Data...
![forum.miuiturkiye.net](https://forum.miuiturkiye.net/data/assets/logo/xiaomi-logo-freelogovectors.net_-400x400.png)