MIUI 11 Mi 9-MIUI 11 Sorunu

planter02

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
planter
Cihazım
XİAOMİ Mİ 11 Lİ
Konular
4
Merhabalar aynı sorunlari birebir bende yaşıyorum cihazım şuan berbat bir halde nasıl bir çözüm yolu buldunuz acaba
En sonunda eurom yukledim. Sorunsuz kullanıyorum.hizli stabil sarj da iyi. Kameradan galeriye gecis sorunu yok. Eu rom 11.0.5 stabil sürüm güzel
Once twrp 3.3.1.0 yukledim
Twrp dilini ingilizce olarak sectim
Wipe seceneklerinden format data- yes
Reboot to recovery
Telefonu bilgisayara baglayip rom dosyasini attim
Wipe-advance wipe kısmına geldim.kutucukları işaretledim. data cache dalvik cache system kutucuklarini isaretleyip alttaki çubuğu sağa dogru cektim
İnstall seceneginden rom dosyasını secip flashladim. Rom yuklendikten sonra reboot to system secenegine tıkladım. Rom yuklendi.
Merhabalar aynı sorunlari birebir bende yaşıyorum cihazım şuan berbat bir halde nasıl bir çözüm yolu buldunuz acaba
Bu linktekileri uyguladım

t_01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
mi5
Konular
0
En sonunda eurom yukledim. Sorunsuz kullanıyorum.hizli stabil sarj da iyi. Kameradan galeriye gecis sorunu yok. Eu rom 11.0.5 stabil sürüm güzel
Once twrp 3.3.1.0 yukledim
Twrp dilini ingilizce olarak sectim
Wipe seceneklerinden format data- yes
Reboot to recovery
Telefonu bilgisayara baglayip rom dosyasini attim
Wipe-advance wipe kısmına geldim.kutucukları işaretledim. data cache dalvik cache system kutucuklarini isaretleyip alttaki çubuğu sağa dogru cektim
İnstall seceneginden rom dosyasını secip flashladim. Rom yuklendikten sonra reboot to system secenegine tıkladım. Rom yuklendi.

Bu linktekileri uyguladım
Eu rom yükledim bende ama ne kamera galeri sorunu çözüldü nede Instagram hikaye sorunu siz nasıl cozdunuz? Hangi romu yüklediniz link paylaşabilir misiniz?

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

planter02

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
planter
Cihazım
XİAOMİ Mİ 11 Lİ
Konular
4
Eu rom yükledim bende ama ne kamera galeri sorunu çözüldü nede Instagram hikaye sorunu siz nasıl cozdunuz? Hangi romu yüklediniz link paylaşabilir misiniz?

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu linkten eu rom stabil indirin. ama systwem data ve full wipe yapmak lazım

Üst Alt