- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Mi 9 Global
- Konular
- 10
Üstad turkçe nasıl kullaniyorsun ben dili tr yapinca yeniden baslatiyorum arayuz reset atiyor surekli
Ekstra birşey yapmadım normal kurdum. Temiz kurulum deneyin birdeÜstad turkçe nasıl kullaniyorsun ben dili tr yapinca yeniden baslatiyorum arayuz reset atiyor surekli
Üstad turkçe nasıl kullaniyorsun ben dili tr yapinca yeniden baslatiyorum arayuz reset atiyor surekli
Arkadaşlar kusura bakmayın, konuyla ilgisi yok ama bugün Mi 9 aldım. Telefonun jelatinini bile kendim açtım, üzerinde global versiyon yazıyordu ama şarj aletine aparat taktık, çünkü Türkiye'deki prizlere uygun bir girişi yoktu, demir uçları kare gibiydi. Telefon hakkında kısmında global yazıyor ama bilemedim, sizlere sormak istedim.
Çok teşekkür ederim hocam, global olmasına sevindim. Bir sorum daha olacak hazır yakalamışken sizi:Doğrudur benimkinde Avrupa cihazı ve aparat ile şarja takıyorum
Üzerine tıkla sağ üstten ayarlar da orda bildirim alanında menüyü göster yazar onu kapatÇok teşekkür ederim hocam, global olmasına sevindim. Bir sorum daha olacak hazır yakalamışken sizi:
Şu bildirim barındaki şeyi nasıl kaldırabilirim?
Çok teşekkür ederim, sağ olasın hocam.Üzerine tıkla sağ üstten ayarlar da orda bildirim alanında menüyü göster yazar onu kapat