Soru Mi 9 Mate 20 40w Şarj Başlığı Alsam Hızlı Şarj Olur mu?

Royalclass

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 6
Konular
30
Malum global versiyondan 27w çıkmıyor mi 9 mate 20 40w şarj başlığı alsam hızlı şarj olur mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Mi9 27w destekliyor. Kutudan 18w çıkıyor. Yani daha hızlı olur ama 40w değil 27w olur

Oyla:

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Yani admin vs değilim ama mesajı 5-6 defadır okuyorum ama hala tam anlamadım. En başta büyük harflerle yazmamanız gerekiyor. Burası muhasebe programına kayıt girme yeri değil. İkincisi cümleye devrik diyecem ama bir türlü doğrultup anlayamadım. Lütfen dikkat edin hocam.

Oyla:

Royalclass

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 6
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani admin vs değilim ama mesajı 5-6 defadır okuyorum ama hala tam anlamadım. En başta büyük harflerle yazmamanız gerekiyor. Burası muhasebe programına kayıt girme yeri değil. İkincisi cümleye devrik diyecem ama bir türlü doğrultup anlayamadım. Lütfen dikkat edin hocam.
okuyunca size hak verdim:) mevzu şu mi9 çin versiyonu aldım 1 ay önce baktım band 20 yok satıp global aldım çin versiyonunda 27w turbo şarj vardı ama global versiyonda 18w şarj çıkıyo huawei super şarj 40w alsam mi9 hızlı şarj olurmu

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Eskiden şarj değerleri amper ile ölçülürdu şimdi watt ile ölçülmeye başlandı neden böyle oldu

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
arkadaş mi9 un hızlı şarj başlığının hızını az bulmuş.acaba diyor mate 20 nin şarj başlığını alsam ve mi9 u onunla şarj etsem daha hızlı şarj olurmu diyor ;)
Arkadaş mis gibi telefon almış ve kafasını taktığı şeye bak.daha hızlı şarj eden başlık cihazı bozabilir,ters etki yapabilir ve pilava giderken eldeki bulgurdan olabilir

Oyla:

Royalclass

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 6
Konular
30
arkadaş mi9 un hızlı şarj başlığının hızını az bulmuş.acaba diyor mate 20 nin şarj başlığını alsam ve mi9 u onunla şarj etsem daha hızlı şarj olurmu diyor ;)
Arkadaş mis gibi telefon almış ve kafasını taktığı şeye bak.daha hızlı şarj eden başlık cihazı bozabilir,ters etki yapabilir ve pilava giderken eldeki bulgurdan olabilir
valla daha önce mi9 çin versiyonu kullandım kutudan 27w çıkmıştı band20 olmadığı için satıp global aldm 18w çıktı 27w baya hızlıydı

Oyla:

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
okuyunca size hak verdim:) mevzu şu mi9 çin versiyonu aldım 1 ay önce baktım band 20 yok satıp global aldım çin versiyonunda 27w turbo şarj vardı ama global versiyonda 18w şarj çıkıyo huawei super şarj 40w alsam mi9 hızlı şarj olurmu

Anlayışınız için teşekkürler :)

Mi 9 en fazla 32w'a kadar şarjı destekliyor. Yani 40 w Max veren bir adaptörle rahat rahat güle oynaya şarj olur. Eğer fiyatı da uygunsa alın derim..

Oyla:

Royalclass

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 6
Konular
30
Anlayışınız için teşekkürler :)

Mi 9 en fazla 32w'a kadar şarjı destekliyor. Yani 40 w Max veren bir adaptörle rahat rahat güle oynaya şarj olur. Eğer fiyatı da uygunsa alın derim..
bayi fiyatından alırım peki zarar vermez değilmi telefona

Oyla:

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek