- Adım
- osalman
- Cihazım
- Mi 9 Lite
- Konular
- 3
dün kurdum romu şarı çok iyi gidiyor
Önce rollback kontrolü yapınız. Rollback koruması yok ise aşağıdaki rehbere göre rom yükleyinizArkadaşlar bu beta sürüm miui 12 den tekrar miui 11 e dönülebiliyor mu? Resmi sürüm miui 12 lerden 11 e dönmek olmuyor gibi birşeymiş.
Tekrar bootloaderı kilitleyip servise göndercem sanırım telefonu. Garanti bozulmasın diye.
Betadan geriye dönüş rollback olmuyor sanırım. Lütfen kesin bilen biri cevaplasın, durduk yere cihazı birick yapmayalım.
Mi 11 e goremi berbat ben %40 sarj ile 4 saat ekran suresi alıyorum siz ne kadar ekran suresi alıyorsunuzMerhaba arkadaşlar miui 12 eu rom kararlı kullanıyorum fakat pil durumu eskisine göre berbat diyebilirim. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlarımız var mı?
Evet hocam fakat stabil kullanıyorum. Ayrıca bulunduğum bölgede şebeke problemi varmış onunda etkisi çok tabi.Mi 11 e goremi berbat ben %40 sarj ile 4 saat ekran suresi alıyorum siz ne kadar ekran suresi alıyorsunuz
Merhaba şu anda bende stabil Eu romundayım şarj çok hızlı gidiyor. Sizin sürüm nedir birde wipe yapmadan yükleyebilirmiyim betayı teşekkürler şimdiden....Mi 11 e goremi berbat ben %40 sarj ile 4 saat ekran suresi alıyorum siz ne kadar ekran suresi alıyorsunuz