F frknsmr Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Furkan Cihazım Mi 9 Lite Yaş 27 Konum İstanbul Katılım 3 Eylül 2020 Konular 1 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 3 Eylül 2020 #1 Telefonu tvye yansıtmak için type c - hdmi kablosu öneriniz var mı? Telefon böyle bir bağlantıyı destekliyor mu bilginiz var mı?
Telefonu tvye yansıtmak için type c - hdmi kablosu öneriniz var mı? Telefon böyle bir bağlantıyı destekliyor mu bilginiz var mı?
nazmi28 Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım nazmi çınar Cihazım mi 9t mavi Yaş 43 Konum KOCAELİ Katılım 27 Ağustos 2015 Konular 41 Mesajlar 1.210 Çözümler 4 Tepkime puanı 233 Puanları 78 3 Eylül 2020 #11 Ahmet Bilgin' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yukarda yazdım MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Ahmet Bilgin' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yukarda yazdım MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nazmi28 Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım nazmi çınar Cihazım mi 9t mavi Yaş 43 Konum KOCAELİ Katılım 27 Ağustos 2015 Konular 41 Mesajlar 1.210 Çözümler 4 Tepkime puanı 233 Puanları 78 3 Eylül 2020 #12 Mirecast alacaksınız evde wifi varsa hdmi girişte lazım MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Mirecast alacaksınız evde wifi varsa hdmi girişte lazım MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Raizel Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Erdal Cihazım Mi 9 lite Yaş 30 Konum İstanbul Katılım 7 Aralık 2019 Konular 5 Mesajlar 31 Tepkime puanı 6 Puanları 8 4 Eylül 2020 #13 TV de miracast özelliği varsa bağlanabilirsiniz. Benimki birkaç çıldırtan denemeden sonra bağlanıyor. Oyla: Oyla 0 Downvote
TV de miracast özelliği varsa bağlanabilirsiniz. Benimki birkaç çıldırtan denemeden sonra bağlanıyor.