Soru Mi 9 Lite Şebeke Sorunu

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Malum yol ile Istanbulda olan Turan Gsm'den mi 9 lite alacaktim bugun aradim fiyat vs icin ellerinde yokmus dedim gelirmi peki suanlik yok dedi ve sunuda ekledi mi 9 litelerde sebeke problemi varmis turktelekom vs vodafone'lerde vs malum yol ile alip boyle sorunlar yasayan varmi arkadaslar ben pop up kamera vs icim sinmedi pek mi 9 lite alacaktim kararimi vs verdim ama son dakika boyle demesi turan gsm'in moralimi bozdu mi 9 t 6/64 2000 tl diyor bazi arkadaslar diyor video cekerken donuyor vs bi aydinlatirmisiniz beni olmadi mi 9 t alacagim belki dedim istanbulda gene acilis olur ben anadolu yakasindayim istanbul sancaktepe burayada acarlar magaza vs mi store de ben indirimli alirim diye dusundum suanlik pek bu mumkun degil gibi o yuzden malum yol ile kayitli alacagim su yazdiklarim hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Sorun degil o da telefon onlarda olmadigi halde bunu yapmasi muthis birsey bana uzak yeri zirt pirt gitmektense boyle bir hizmetin olmasi daha ne isterki insan :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Renk olarak kirmizi siyah arasindayim sizdeki renk nedir Muradovs
Bende kırmızı var hocam güzel ama mavi daha güzel :D

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
9T 128 GB BL açık, istenilen rom yüklenir, hayalet ekran/kendi kendine dokunma vs yok. Ekranına parmaktan ve kulaktan hariç bir şey dokunmadı, batarya itina ile doldurulup boşaltıldı ama hiç Spigen kılıf takılmadı haha--

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
9T 128 GB BL açık, istenilen rom yüklenir, hayalet ekran/kendi kendine dokunma vs yok. Ekranına parmaktan ve kulaktan hariç bir şey dokunmadı, batarya itina ile doldurulup boşaltıldı ama hiç Spigen kılıf takılmadı haha--
hi~~sun~~Yes~~smoking~~highfive~~

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
mi 9t doğru tercih biraz daha eklersen garantisiz pro almanı öneririm. ön kamera mekanizmasında sorun yok gayet stabil çalışıyor. kasma donma vs de yok ayrıca eis düzgün kayıt yapıyor. bu arada k20 serisinden itelemeye kalkarlarsa dikkatli ol :)

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
mi 9t doğru tercih biraz daha eklersen garantisiz pro almanı öneririm. ön kamera mekanizmasında sorun yok gayet stabil çalışıyor. kasma donma vs de yok ayrıca eis düzgün kayıt yapıyor. bu arada k20 serisinden itelemeye kalkarlarsa dikkatli ol :)
Okadar referansi var oyle birsey yapacagini zannetmiyorum zaten kutusu vs var konustum nasipse yarin veya musait bir gun elden alacagim mi 9t'yi

Oyla:

ugurbbr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
20
2 aydan fazladır mi 9 lite kullanıyorum. Bir kere bile şebeke sorunu yaşamadım. Benımkısı genpa garantılı belki ondandır bilmıyorum ama ben telefondan memnunum. Gerçi şimdi fiyatı ucmuş ben 2100 e almıstım.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Okadar referansi var oyle birsey yapacagini zannetmiyorum zaten kutusu vs var konustum nasipse yarin veya musait bir gun elden alacagim mi 9t'yi
cihazın arkasını çevirip bakmanız yeterli olacaktır. Redmi yazıyorsa k20, MI yazıyorsa mi9t dir. çok kişiye mi9t kutusunda k20 verdiler forumda geri vermeye çalışan arkadaşlar oldu çok. onun için alırken dikkat edelim. telefoncular cihazı satana kadar kardeş gibi parayı aldıktan sonra düşman gibi davranıyorlar çünkü şahsen deneyimledim :D

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Ben size olayı açıkliyim bu imei repair işlemi yapan acemi veya üşengeç arkadaşlar cihazın çin veya hindistan sürümüne ait qcn dosyasını kullanıyor haliyle bandlar kapanıyor şebeke sorunu diye ortalık şenleniyor.
2.si ise tek sime kayıt yapılmalı mi9 se modelinde bu tarz bi durum vardı düzgün orjinal qcn dosyası ile tek sim kayıt yapılınca problem ortadan kalkıyodu çift sime kayıt yapılınca band20 vs kapanıyodu işi iyi bilen birine yaptırın.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Ben Mi 9T'yi alırken her yerini inceledim, network sginal guru indirdim bandlara filan baktım aldığım adamdan orjinal qcn'sinden şuanki qcnlerine kadar e-mailime posta attırdım. :D

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
En güzeli KAYITSIZ alın, 8 ay yasal süreyi kullanın, süre sonunda işinin ehli birine imei repair yaptırın olur biter....

Oyla:
Üst Alt