Soru Mi 9 Lite Şebeke Sorunu

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Malum yol ile Istanbulda olan Turan Gsm'den mi 9 lite alacaktim bugun aradim fiyat vs icin ellerinde yokmus dedim gelirmi peki suanlik yok dedi ve sunuda ekledi mi 9 litelerde sebeke problemi varmis turktelekom vs vodafone'lerde vs malum yol ile alip boyle sorunlar yasayan varmi arkadaslar ben pop up kamera vs icim sinmedi pek mi 9 lite alacaktim kararimi vs verdim ama son dakika boyle demesi turan gsm'in moralimi bozdu mi 9 t 6/64 2000 tl diyor bazi arkadaslar diyor video cekerken donuyor vs bi aydinlatirmisiniz beni olmadi mi 9 t alacagim belki dedim istanbulda gene acilis olur ben anadolu yakasindayim istanbul sancaktepe burayada acarlar magaza vs mi store de ben indirimli alirim diye dusundum suanlik pek bu mumkun degil gibi o yuzden malum yol ile kayitli alacagim su yazdiklarim hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
Malum yol ile Istanbulda olan Turan Gsm'den mi 9 lite alacaktim bugun aradim fiyat vs icin ellerinde yokmus dedim gelirmi peki suanlik yok dedi ve sunuda ekledi mi 9 litelerde sebeke problemi varmis turktelekom vs vodafone'lerde vs malum yol ile alip boyle sorunlar yasayan varmi arkadaslar ben pop up kamera vs icim sinmedi pek mi 9 lite alacaktim kararimi vs verdim ama son dakika boyle demesi turan gsm'in moralimi bozdu mi 9 t 6/64 2000 tl diyor bazi arkadaslar diyor video cekerken donuyor vs bi aydinlatirmisiniz beni olmadi mi 9 t alacagim belki dedim istanbulda gene acilis olur ben anadolu yakasindayim istanbul sancaktepe burayada acarlar magaza vs mi store de ben indirimli alirim diye dusundum suanlik pek bu mumkun degil gibi o yuzden malum yol ile kayitli alacagim su yazdiklarim hakkinda bilgilendirirseniz sevinirim
mi 9t stok rom ile video çekerken kasıyor hocam EIS açıkken aosp ve custom romlarda öyle bir sorun yok kayıt konusun da da şebeke sorunu yaşayanı görmedim 9T de ben çok memnunum cihazdan şuan olarak tavsiye ederim.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
9T'de video kasması filan yaşamadım on numara videolar çekiyor EIS'le. Tavsiye ederim.

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi 9t stok rom ile video çekerken kasıyor hocam EIS açıkken aosp ve custom romlarda öyle bir sorun yok kayıt konusun da da şebeke sorunu yaşayanı görmedim 9T de ben çok memnunum cihazdan şuan olarak tavsiye ederim.
Bana dediki twrp vs yuklersen guncelleme almaz normal hard reset vs atarsan malum kayit gider yenisini ucretsiz uzaktan baglanti ile yapiliyormus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9T'de video kasması filan yaşamadım on numara videolar çekiyor EIS'le. Tavsiye ederim.
9T Eis nasil ise yariyormu sizce titreme vs onluyormu

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Bana dediki twrp vs yuklersen guncelleme almaz normal hard reset vs atarsan malum kayit gider yenisini ucretsiz uzaktan baglanti ile yapiliyormus

9T Eis nasil ise yariyormu sizce titreme vs onluyormu
Önlüyor tabi hocam baya on numara çekiyor çok beğendim videosunu.

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Önlüyor tabi hocam baya on numara çekiyor çok beğendim videosunu.
Ozaman karar belli 9t alacagim hayirlisi ile 6/64 yarin veya bi baska gun gidip elden alacagim magazadan en azindan tanismis oluruz oradaki kisi uzaktan baglanti teamwiwer ile sanirim nasil yapiyorlar uzaktan :) telefon onlarda olmadigi halde helal.olsun

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Ozaman karar belli 9t alacagim hayirlisi ile 6/64 yarin veya bi baska gun gidip elden alacagim magazadan en azindan tanismis oluruz oradaki kisi uzaktan baglanti teamwiwer ile sanirim nasil yapiyorlar uzaktan :) telefon onlarda olmadigi halde helal.olsun

Sizede pay düşüyor arada bir sizdende yardım isteyecekler. :)

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Sizede pay düşüyor arada bir sizdende yardım isteyecekler. :)
Sorun degil o da telefon onlarda olmadigi halde bunu yapmasi muthis birsey bana uzak yeri zirt pirt gitmektense boyle bir hizmetin olmasi daha ne isterki insan :)

Renk olarak kirmizi siyah arasindayim sizdeki renk nedir Muradovs

Oyla:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Pop-Up kamera sıkıntı çıkarır uzun vade de siz Lite veya başka model alın bence :S
Sorun var diyor turan gsm :) benim hatta turktelekom ☺ lite benim icime sinen cihazdi ama boyle olunca mecbur secenek degisimi yapmak gerekir

Oyla:
Üst Alt