Soru Mi 9 Lite MIUI Rehber ve Mesaj için ROM önerisi

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.3.9
Telefon Modeli
Mi 9 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar, Mi 9 Lite kullanıyorum telefonda Global ROM var ve içinde Google rehber mesaj uygulaması yüklü geliyor, APK kurduğum zaman çalışmıyor ben de ROM değiştirmeye karar verdim bir web sitesinde Mi 9 Lite/CC9 ROM'ları var hangisini kurayım? Site linki altta.

Ayrıca bu yöntemi aşağıdaki videoda gördüm, Mi 9 Lite için nasıl yapmam lazım bilmiyorum.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Ayrıca şu sorularım da var;

1- ROM'u beğenmezsem stok ROM'a nasıl dönebilirim, döndüğüm zaman garanti dışı olmaması için ne yapabilirim?

2- Önerdiğiniz ROM'u yüklediğim zaman güncelleme alacak mıyım?

3- Yeni ROM attığım zaman IMEI uçar mı? Ürün Türkiye garantili.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-13-08-55-01-924_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2020-03-13-08-55-01-924_com.android.updater.jpg
    136,6 KB · Görüntüleme: 8

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
B
Merhaba arkadaşlar, Mi 9 Lite kullanıyorum telefonda Global ROM var ve içinde Google rehber mesaj uygulaması yüklü geliyor, APK kurduğum zaman çalışmıyor ben de ROM değiştirmeye karar verdim bir web sitesinde Mi 9 Lite/CC9 ROM'ları var hangisini kurayım? Site linki altta.

Ayrıca bu yöntemi aşağıdaki videoda gördüm, Mi 9 Lite için nasıl yapmam lazım bilmiyorum.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Ayrıca şu sorularım da var;

1- ROM'u beğenmezsem stok ROM'a nasıl dönebilirim, döndüğüm zaman garanti dışı olmaması için ne yapabilirim?

2- Önerdiğiniz ROM'u yüklediğim zaman güncelleme alacak mıyım?

3- Yeni ROM attığım zaman IMEI uçar mı? Ürün Türkiye garantili.
Bootloader kilidini açmadan rom değişikliği yapamazsınız. Bootloader kilidini açmak cihazı garanti dışı bırakabilir. Imei islemi yoksa imei ucmaz.

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
B

Bootloader kilidini açmadan rom değişikliği yapamazsınız. Bootloader kilidini açmak cihazı garanti dışı bırakabilir. Imei islemi yoksa imei ucmaz.
Tamamdır hocam garantisinin bozulmasına razıyım sırf IMEI sorunu çıkmasın diye Türkiye garantili aldım ama umrumda değil seneye yeni telefon alcam zaten. Sen bana bu MIUI rehber ve mesaj uygulamalarını kullanabilmem için hangi ROM önerirsin? Denemiş birisinden özellikle tavsiye istiyorum sen de bişiler biliyorsan söyle hocam.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Tamamdır hocam garantisinin bozulmasına razıyım sırf IMEI sorunu çıkmasın diye Türkiye garantili aldım ama umrumda değil seneye yeni telefon alcam zaten. Sen bana bu MIUI rehber ve mesaj uygulamalarını kullanabilmem için hangi ROM önerirsin? Denemiş birisinden özellikle tavsiye istiyorum sen de bişiler biliyorsan söyle hocam.
Xiaomi.eu
mi room
Revos Rom deneyebilirsiniz.

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi.eu da var hocam. Bu rom custom rom
Kesin çalışır değil mi hocam? Eğer deneyen birisi varsa rica etsem etiketler misin? Bide bu ROM kurarsam şuan kullandığım arayüzün aynısı olacak değil mi? Rica etsem MIUI rehber ve mesaj uygulaması yüklü gelen ROM'un linkini atar mısın?

Oyla:
Üst Alt