Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımmi 9 lite dokunmatik gitti hemen çözmem lazım
Arkadaşlar 3 gün önce teknosadan TR garantili xiaomi mi 9 lite aldım
bugun ne alakadır bilmem belki mıuı11 guncellemesı yuzunden bır bug oldu telefonun dokunmatıgı gitti çift tık ile uyandırabiliyorum tuşlar calsııyor
kapatma tusuna basılı tutunca kapat yenıden baslat menusu geliyor ama tıklayamıyorum
ses açma kapama calısıyor onun harici bir işlem yapamıyorum parmak izimi de doğru duzgun suan okumuyor hareket çok hızlı dıyor
dokunmatık algılamıyor yani tepkisiz şuan ne yapabilirim arkadaşlar şarjı bitirmem lazım kolay da bitmiyor %55 de cihazın pili iyiydi kolay kolay bitiremem de teknosaya gittim şimdi garantiye yollayalım evofoneye diyor adam ankaradan evofoneye 3 günlük cihazı istanbula yollamamı ıstıyor telefonsuz kalamam 15 gün ..
Cihaz kapansa açılırken format atmaya çalışsam düzelir mi arkadaşlar ya da garanti dışına cıkarmadan ben bilgisayardan müdahele edebilir miyim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar mi 9 lite cihazımı 11 e günceleldikten sonra anında olmadı ama ben ona bağladım belki alakası yoktur Bu akşam telefonla konusuyordum kapattım ve birden dokunmatik tepkisizleşti calısmıyor yani çift tıkla uyandırabiliyorum 3 parmakla ekran görüntüsü alabiliyorum ama cihazı...