Soru Mi 9 Lite Custom Rom Önerisi

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Merhabalar

Mi 9 Lite global sürüm kullanıyorum yakın zamanda custom rom yüklemeyi düşünüyorum.

Eu beta-stabil, Mi room beta-stabil romlardan birini düşünüyorum.

Hangi rom tavsiye edersiniz?

Ayrıca parmak iziyle ekran açıldıktan sonra simgelerin geriden tekrar gelmesi olayını hiç sevmiyorum.Bunun olmadığı bir rom var mı?

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Eu beta ile başlıcam gibi duruyor ilk başta. Sonrasında memnun olmassam diğer romlarıda denemeye çalışırım.

Oyla:

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
Eu beta ile başlıcam gibi duruyor ilk başta. Sonrasında memnun olmassam diğer romlarıda denemeye çalışırım.
Eu beta kurdum herşey güzeldi taki en çok kullandığım Bonus temassız ödemeye kadar cihazınız uygun değil dedi tekrar Globale geri döndüm

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
evet malesef telefonumu çok beğeniyorum ama rom konusnda çok kıt. hoş miui dışında romlara girmek te istemiyorum onalrda bazen öyle hatalar çıkıyorki insan soğuyor. bide miuimix için kararımı verdim fena bug var. telefonlar arandıktan snra telefonu kapatıyorum ve o ekranda kalıyor güç düğmesine basılı tutup açıp kapamam gerekiyor malesef. bu gün gelen aramayı cevaladım ama ne benim sesim gitti nede karşıdakini duydum telefonu açıp kaapdım düzeldi. şu an miroom idiriyorum onu yükleyecem miuimix e de kolay kolay dönmem sanırım. yanlız bu hatanın dışında rom gayet güzel. bu hataylada kullanılmaz.

Oyla:

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
evet malesef telefonumu çok beğeniyorum ama rom konusnda çok kıt. hoş miui dışında romlara girmek te istemiyorum onalrda bazen öyle hatalar çıkıyorki insan soğuyor. bide miuimix için kararımı verdim fena bug var. telefonlar arandıktan snra telefonu kapatıyorum ve o ekranda kalıyor güç düğmesine basılı tutup açıp kapamam gerekiyor malesef. bu gün gelen aramayı cevaladım ama ne benim sesim gitti nede karşıdakini duydum telefonu açıp kaapdım düzeldi. şu an miroom idiriyorum onu yükleyecem miuimix e de kolay kolay dönmem sanırım. yanlız bu hatanın dışında rom gayet güzel. bu hataylada kullanılmaz.
Mi room u deneyip fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. Aklımda olan romlardan birtanesi.

Oyla:

nagodnagod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kamu
Konular
48
LineageOS 17.1 geliştirilmeye başlamış bu yeni rom ların da önünü açacaktır

Oyla:

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Ben şuanda global android 9 kullanıyorum,mi room beta kurmak istiyorum bunun için twrp 10 için olanı mı 9 için olanı mı kullanmam gerekiyor?

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Ben şuanda global android 9 kullanıyorum,mi room beta kurmak istiyorum bunun için twrp 10 için olanı mı 9 için olanı mı kullanmam gerekiyor?
Kuracağınız rom Android 10 ise and 10 sürümünü kurun ben and 9 da and 10 twrp kullanıyorum bir sıkıntı olmadı.

Oyla:

semsengineer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sems
Cihazım
note3pro
Konular
24
miroom son sürüm çok iyi olmuş. miuimix ten çok çok daha iyi bence. miuimix in çok yol katetmesi lazım. yanlız eu romun yeni sürümü çıkmış telegramda gördüm. bu kadar sık ta değiştirmek istemiyorum açıkçası.

Oyla:
Üst Alt