Yardım Mi 9 Lite 4k 30Fps'ye geçmiyor

RoqqoT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Mi 9 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Mi 9 Lite ı alalı 2-3 hafta falan oldu video çekicekken yukardan kamerayı 4k 30fps ye getirdim kamera bulanıklasip dondu kapatıp açtığımda sadece fotoğraf çekiyordu video ya geçtiğinde tekrar aynısı oluyordu ve kapatıp açmak gerekiyordu yani kısacası sadece fotoğraf çekiyordu sonra aradan 2-3 gün sonra kamera ayarlarını sıfırlamak aklıma geldi sıfırladım bu sefer videoya geçiyordu fakat hiçbir şekilde 1080p60fps den 4k30fps ye geçmiyordu tabii ki kalite bakımından 1080p60fps daha iyi ama 4k ya geçmemesi içimi huylandirdi ayrıca kamera geçişleri de çok yavaş bı 3-4 saniye sürüyor bunun dışında pek bı sorun yok lütfen yardımcı olun sizce servise mi götüreyim?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Kamerayı tekrar sıfırlayın, düzelmezse cihazı sıfırlayın.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Mevcut romu cihazı sıfırlamadan üzerinde yeniden kurun yada sıfırlayıp temiz kurulum yapın.

Oyla:

RoqqoT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
1
Mevcut romu cihazı sıfırlamadan üzerinde yeniden kurun yada sıfırlayıp temiz kurulum yapın.
Şimdi bu mi 9 Lite benim ilk MIUI cihazım o yüzden tam anlamadım dediğinizi lütfen ss olarak veya daha detaylı anlatır mısınız

Oyla:

a.p

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
12
Bende çekiyor herhangi bir sıkıntı yok

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Aynı işlemciyi kullanan mi8 sede de kamera geçişleri çok yavaş...

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Şimdi bu mi 9 Lite benim ilk MIUI cihazım o yüzden tam anlamadım dediğinizi lütfen ss olarak veya daha detaylı anlatır mısınız
Ayarlardan cihaz güncelleyiciye girin cihazda miui 10 yada 11 hangi sürüm yüklüyse güncelleyicide onun logosu görünür, güncelleyici üzerinde logoya geliştirici seçenekleri aktif edildi yazana dek dokunun, sonrasında yukarıdan 3 noktaya dokunun ve mevcut paketi yeniden indir deyin, indirilen paketi güncelleyici üzerinden yine 3 noktaya dokunarak güncelleme paketini seç diyerek gösterin ve kurulumun bitmesini bekleyin. Yada basit olarak yedek alın, cihazı kapatın sonra ses yükseltme ve güç tuşu ile cihazı yeniden başlatın, recovery menü açılacak oradan all wipe seçin ve cihazı yeniden başlatarak temiz kurulum yapın. Önemli bilgilerinizi ve miui hesabınızın şifre ve kullanıcı adını unutmayın not alın.

Oyla:

RoqqoT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
1
Ayarlardan cihaz güncelleyiciye girin cihazda miui 10 yada 11 hangi sürüm yüklüyse güncelleyicide onun logosu görünür, güncelleyici üzerinde logoya geliştirici seçenekleri aktif edildi yazana dek dokunun, sonrasında yukarıdan 3 noktaya dokunun ve mevcut paketi yeniden indir deyin, indirilen paketi güncelleyici üzerinden yine 3 noktaya dokunarak güncelleme paketini seç diyerek gösterin ve kurulumun bitmesini bekleyin. Yada basit olarak yedek alın, cihazı kapatın sonra ses yükseltme ve güç tuşu ile cihazı yeniden başlatın, recovery menü açılacak oradan all wipe seçin ve cihazı yeniden başlatarak temiz kurulum yapın. Önemli bilgilerinizi ve miui hesabınızın şifre ve kullanıcı adını unutmayın not alın.
Bunu yaparsam indirdiğim uygulamalar vs. Gidecek mi ?

Oyla:
Üst Alt