Soru Mi 9 Kasma Sorunu!

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Merhaba arkadaşlar. Mi 9 kullanıyorum, MIUI 11 yüklü, son 2 gündür takılma ve yavaşlama var. Henüz kayıtlı değil cihaz. Telefoncuya götürdüm, ayarlardan bootloader kilidini açmak için başvuru yaptı ayarlardan sanırım. Malum yöntemle kayıt yaptırmayı düşünüyorum. Format atmak sorun çıkarır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-02-13-55-33-472_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-11-02-13-55-33-472_com.android.settings.jpg
    411,2 KB · Görüntüleme: 49

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Yapamazsin, PC şart...

Telefonu kapat , açarken mi yazisinin altında unlocked tqziyorsa açıktır , hiçbir şey yazmıyorsa kapalıdır
Hiçbir şey yazmıyor hocam, sadece kilidi açmak için başvuru yapıldı sanırım. Unlocked yazmıyor. Fabrika ayarlarından soft format atsam olmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Basvuru yapildiği saatten itibaren baslayan bi süreç var zaten hocam bende malum yolla kayit yaptirdim 1 hafta sonra bl kilidini açtim unlock aracı ile imei atan arkadas soylemisti bana nekadar doğru bilemem kilit açılma suresi uzayabilir dedi
Hocam, yukarıdaki görsel başvuru yapıldığı anlamına geliyor mu?

Oyla:

Faruk89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
10
Hiçbir şey yazmıyor hocam, sadece kilidi açmak için başvuru yapıldı sanırım. Unlocked yazmıyor. Fabrika ayarlarından soft format atsam olmaz mı?

Cihaz kasiyorsa hocam formatlayin gitsin öylede kullanilmazki zaten siz basvuru yapmışsiniz yeni cihazlar 1 haftada açılıyor mecbur bekliceksiniz 1 hafta sonra denersiniz zaten eğer açilmış ise araç otomatik unlock yapar zaten

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11

Dostum telefonu kapat , kapalıyken ses açma ve power tuşuna basılı tut telefonun recovery menüsü açılacak , oradan wipe yap, telefon kendine gelir ... (Yedek konusuna girmiyorum sana kalmış bir şey )

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Cihaz kilitli şuan telefoncu bl açma kilidi işlemi başlatmış mı bir sorun başlatmadıysa fabrika ayarlarına geri döndürürün IMEI'ler silinmez. Ayrıca IMEI atılacağı zaman orjinal imei'lerin EFS yedeğini alın ilerde dönmek isterseniz diye.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
BL kilit acma başvuru yapmışsanız ve BL nin açılmasını istiyorsaniz format atmayin. BL acarken size uyari olarak bunu soyler. Ortalama 2 hafta surer acilmasi.

BL acilmasi kapanması onemli değilse hard ya da soft format atin farketmez. Sizin cihaz sifir ise 4ay kullanabilirsiniz zaten uzerindeki imei ler ile

Oyla:

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
BL kilit acma başvuru yapmışsanız ve BL nin açılmasını istiyorsaniz format atmayin. BL acarken size uyari olarak bunu soyler. Ortalama 2 hafta surer acilmasi.

BL acilmasi kapanması onemli değilse hard ya da soft format atin farketmez. Sizin cihaz sifir ise 4ay kullanabilirsiniz zaten uzerindeki imei ler ile
Hocam telefoncu, ayarlardan başvuru talebinde bulundu sanırım, şu anda telefonda unlocked yazmıyor. Geçen hafta pazar günü yaptı bu işlemi. 1 hafta sonra gel, hallederiz kayıt işini demişti. Atsam sıkıntı olmaz o zaman, doğru mu?

Cihaz kilitli şuan telefoncu bl açma kilidi işlemi başlatmış mı bir sorun başlatmadıysa fabrika ayarlarına geri döndürürün IMEI'ler silinmez. Ayrıca IMEI atılacağı zaman orjinal imei'lerin EFS yedeğini alın ilerde dönmek isterseniz diye.
Hocam, pazar günü yaptı, 1 hafta sonra gel demişti. Zamanım var o zaman, doğru mu anladım? Ayrıca orijinal IMEI için EFS yedeği nasıl alınıyor?

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam telefoncu, ayarlardan başvuru talebinde bulundu sanırım, şu anda telefonda unlocked yazmıyor. Geçen hafta pazar günü yaptı bu işlemi. 1 hafta sonra gel, hallederiz kayıt işini demişti. Atsam sıkıntı olmaz o zaman, doğru mu?

Hocam, pazar günü yaptı, 1 hafta sonra gel demişti. Zamanım var o zaman, doğru mu anladım? Ayrıca orijinal IMEI için EFS yedeği nasıl alınıyor?
Format atarsanız başvuruyu tekrar yapmak zorunda kalırsınız ve süreç uzar. 1haftalik bekleme süresi içinde format atilmamali, mi hesabından çıkış yapilmamalidir

Oyla:

Faruk89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
10

Evet hocam

Oyla:

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Hocam, atmadan devam edip sonra soft format atamam ki, o zaman da IMEI gidiyor.

Süre uzuyormuş hocam.
Atarsınız hocam, imei attığınızda zaten twrp cihazınız da olacak, twrp seçenekleri nden wipe dalvik ccache yapınca soft format atmış olursunuz. Zaten imeili cihazda en garanti format yöntemi twrp üzerinden yapılandır

Oyla:
Üst Alt