Yardım mi 9 imei

alitabaginoglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global v9
Telefon Modeli
mi 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba arkadaşlar son 10 yıldır sadece apple kullandım hayatımda ilk defa android bi telefon alcam o telefonda sadece XAOMİ Mİ 9 global versiyonları çok uygun fiyatlı açıkçası çok cazip geldi . sorum şu imei atıldığı zaman ( global versiyonuna ) çok yakında android 10 gelcek ayrıca imoui 11 gelicek bu güncellemeleri aldığı zaman imei gidermi telefon kitlenirmi yani kısacası telefon kullanılmaz hale gelir diyolar . lütfen sadece tam bilgili arkadaşlar yazsın. net bilgi varsa net ama lütfen yazarmısınız ....

ayktymn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mİ9
Konular
1
Forum Kurallarımız

3.16. Konu içerisinde sadece konu başlığında belirtilen konunun tartışılması esastır. Farklı sorularınız varsa ilgili başlıklar altında sorun.

Macoo cihazınızda xiaomi.eu romu yüklü. otomatik güncelleme gelmeyecektir. Mi9 için yayınlanan xiaomi.eu beta romlarında şu anda Türkçe dil seçildiğinde cihaz açılmıyor bu nedenle mevcut romunuzla şu anda cihazınızı güncelleyemezsiniz. MIUI 11 şu anda beta ve pek çok hata barındırıyor. Sadece ileri düzey kullanıcıların denemesi için forumumuzda paylaşıldı, sizin için uygun değil.

Bir süre daha mevcut romunuzu kullanmaya devam etmenizi, MIUI 11 resmi olarak yayınlandığında sizin de resmi roma geçiş yapmanızı tavsiye ederim. Lütfen sorularınızı mevcut konular altından, eğer konusu yoksa yeni konu açarak iletin.

Mi9 telefonuma imei atan kişi büyük güncelleme gelirse imei uçar gider demişti, ama siz global rom yükleyip guncelleme yaparsanız bişi olmaz diyorsunuz, güncellemeyi telefonun ayarlar kismindan mi yapacaz, yoksa TWRP den mi kuracagiz, gitmemesi için.

Oyla:

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
Mi9 telefonuma imei atan kişi büyük güncelleme gelirse imei uçar gider demişti, ama siz global rom yükleyip guncelleme yaparsanız bişi olmaz diyorsunuz, güncellemeyi telefonun ayarlar kismindan mi yapacaz, yoksa TWRP den mi kuracagiz, gitmemesi için.
Hard reset ve fabrika ayarlarına dönmediginiz sürece IMEI silinmez.. Diye biliyorum ustalar cevap verir

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Macoo hocam haklı, normal şartlarda orijinal recovery üzerinden silme yapılmadığı sürece IMEI'ler sağlam kalır ancak işlemi yapan kişi böyle bir uyarıda bulundu ise siz yine de dokunmayın.

Oyla:

ayktymn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mİ9
Konular
1
Macoo hocam haklı, normal şartlarda orijinal recovery üzerinden silme yapılmadığı sürece IMEI'ler sağlam kalır ancak işlemi yapan kişi böyle bir uyarıda bulundu ise siz yine de dokunmayın.

Hard reset dediginiz tam olarak ne oluyor,?
TWRP den Wipe Data veya Factory Reset veyahut Wipe Cache hangisini yaparsak imei gider... Temiz bir rom kurulumu için imei gitmeden ikisinide yapmalimiyiz.

Oyla:

ugurgurbuz39

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 9
Konular
25
Acaba TWRP üzerinden efs modem yedeği alınsa, fabrika ayarlarına dönüp cihaza tekrar twrp kurup yedekten geri yükleme yapıldığında imei de geri gelir mi?
Bu arada benimde mi9 cihazım var ve imei tamiri yaptırmam gerekiyor. İstanbul Ankara gibi büyük şehirde de hikamet etmiyorum. Yardımcı olacak varsa özelden yazabilir mi acaba?
Not: teknik destek hizmet bedeli verilecektir.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hard reset dediginiz tam olarak ne oluyor,?
TWRP den Wipe Data veya Factory Reset veyahut Wipe Cache hangisini yaparsak imei gider... Temiz bir rom kurulumu için imei gitmeden ikisinide yapmalimiyiz.

YouTube arama kısmına "Xiaomi hard reset" yazın ve videoyu izleyin...

Twrp üzerinden IMEI silinmez..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba TWRP üzerinden efs modem yedeği alınsa, fabrika ayarlarına dönüp cihaza tekrar twrp kurup yedekten geri yükleme yapıldığında imei de geri gelir mi?
Bu arada benimde mi9 cihazım var ve imei tamiri yaptırmam gerekiyor. İstanbul Ankara gibi büyük şehirde de hikamet etmiyorum. Yardımcı olacak varsa özelden yazabilir mi acaba?
Not: teknik destek hizmet bedeli verilecektir.

Yasal olmayan bir konuda yardım istiyorsunuz!

Oyla:

nino321

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yunus
Cihazım
e975
Konular
15
mi 9 için imei repair videosu anlatımı var mı hiç?

Oyla:

ridone11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Rıdvan Fırat
Cihazım
Mi8
Konular
0
Merhabalar. Mi9 cihazıma IMEI repair işlemi yapıldı. Yapan usta iki IMEI'in birden repair edilemeyeceğini söyledi. Şu anda IMEI-1 : 0 olarak görünüyor. Ve ayrıca orijinalde gelen global rom yerine EuROM yüklendi. Bu konu altındaki diğer postlardan okuduğum kadarıyla güncelleme almayacak. Eu rom içerisinde global sürümde olan quick-search gibi gelişmiş özelliklerin bir kısmı ya estetik ya da fonksiyonel olarak sıkıntılı. Ki güncelleme alamadığımdan MIUI11'i de deneyimleyemeyeceğimi düşünüyorum. Sorum:
Bu cihaz zarar verilmeden global sürüme geçilebilir mi, ve iki imei de repair edilebilir mi?

Oyla:

Macoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Macit
Cihazım
Mi 9
Konular
9
Merhabalar. Mi9 cihazıma IMEI repair işlemi yapıldı. Yapan usta iki IMEI'in birden repair edilemeyeceğini söyledi. Şu anda IMEI-1 : 0 olarak görünüyor. Ve ayrıca orijinalde gelen global rom yerine EuROM yüklendi. Bu konu altındaki diğer postlardan okuduğum kadarıyla güncelleme almayacak. Eu rom içerisinde global sürümde olan quick-search gibi gelişmiş özelliklerin bir kısmı ya estetik ya da fonksiyonel olarak sıkıntılı. Ki güncelleme alamadığımdan MIUI11'i de deneyimleyemeyeceğimi düşünüyorum. Sorum:
Bu cihaz zarar verilmeden global sürüme geçilebilir mi, ve iki imei de repair edilebilir mi?
Global kurabilirsin.tek hat kullanabileceksiniz

Oyla:
Üst Alt