- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 35
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MiuiMiX nedir? Xiaomi.eu ile fark nedir? MiuiMiX, xiaomi.eu ve Çin temelli özel bir MIUI, aynı özelliklere sahip, ancak daha pürüzsüz ve daha pil dostu hale getirmek için bazı ince ayarlarla. Ayrıca önceden yüklenmiş Magisk ile birlikte gelir.
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık,TWRP Recovery yüklü olmalıdır.
Rehber - Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım
Bootloader kilidi açılması için öncelikle telefonumuzda hazırlık yapmamız, hazırlıkları tamamladıktan sonra ise kilit açma işlemini bilgisayarımızda gerçekleştirmemiz gerekiyor. *Tüm kullanıcıların rahat bir şekilde yapabilmeleri için telefonda yapılacak işlemler için videoda İngilizce, resimli...

Recovery - [Android 11] Xiaomi Mi 9 Twrp 3.4.0-10 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...

Recovery - Mi 9 Cepheus Orange Fox Beta Kurulumu
Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama modu açık olmalıdır. Bilgisayarınızda ADB ve Qualcomm driverları yüklü olmalıdır. Yapacağımız işlem sıfırdan stock recovery üzerine orange fox kurulumudur. Kendim sıkıntısız bir kullanım yaptığım Twrp modelidir. Orange Fox ...

KURULUM
* MiuiMiX ROM u indirin ve dahili/SD Kart belleğe aktarın.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
* TWRP kurtarmasında, Wipe » Advanced Wipedüğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
* TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız MiuiMiX ROM Zip dosyasını seçin.
* zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Reboot system yapın
GÜNCELLEME
Yeni sürümü cihazınıza indirin
Twrp açıp İnstall bölümüne girin
İndirdiğiniz romu flashlayın
Reboot system yapın
İNDİRME LİNKİ
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi