Yardım mi 9 için miui pro rom

planter02

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
planter
Cihazım
XİAOMİ Mİ 11 Lİ
Konular
4
mi 9 için miui pro rom indirmek istiyorum. anladığım kadarıyla siteye üye olmak ve bağış yapmak gerekiyor. kayıt yapmaya çalıştığımda ise ''İsteğiniz, spam gönderme yazılımından gelen otomatik isteklere kuşkuyla benziyor veya web sitesi yöneticisi tarafından yapılandırılan bir güvenlik politikası tarafından reddedildi.'' şeklinde bir uyarı alıyorum.
bu rom sizce nasıl? kullanan var mı? bağış yapıp kurmaya değer mi? yada bağış ve kayıt ile uğraşmadan indirebileceğimiz başka bir yöntem var mı?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
mi 9 için miui pro rom indirmek istiyorum. anladığım kadarıyla siteye üye olmak ve bağış yapmak gerekiyor. kayıt yapmaya çalıştığımda ise ''İsteğiniz, spam gönderme yazılımından gelen otomatik isteklere kuşkuyla benziyor veya web sitesi yöneticisi tarafından yapılandırılan bir güvenlik politikası tarafından reddedildi.'' şeklinde bir uyarı alıyorum.
bu rom sizce nasıl? kullanan var mı? bağış yapıp kurmaya değer mi? yada bağış ve kayıt ile uğraşmadan indirebileceğimiz başka bir yöntem var mı?
Aşağıdaki bölüme göz atabilirsiniz hocam.

Oyla:

planter02

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
planter
Cihazım
XİAOMİ Mİ 11 Lİ
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi pro rom icin uye oldum 100 ruble yani 9 tl bagis yaptım. Bagis yaptigima dair ekran resmini mail olarak kendilerine attim ancak bana geri donus yapmadilar. İndirme linkini aktiflestirmediler. Bir rom yuklemek icin bu kadar da isi yokusa sürüyorlar. Vazgeçtim daha da yuklemek icin ugrasmam.

Oyla:
Üst Alt