Soru Mi 9 Hala alınır mı?

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Merhabalar. Eşime kamerası iyi olacak, bataryası da idare edicek şekilde olsa yeter bi telefon bakıyorum. Normalde s10+ vs alıcaktım fakat durumlar malum coronadan ötürü. Araştırdım mi 9 gerek dxomark gerek utube testlerinde iyi gözüküyor 2200e temiz bi 2. El buldum. Bataryası veya kamerası sizce üzer mi, bu fiyatlara başka onerebilceginiz alternatif var mı?(9t pro hariç) şimdiden tesekkurler

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Şahsen bende 6 aya yakındır kullanıyorum şebeke sorunu yaşadım belli bir dönem hocam arkasından bilen birisine götürdüm imei o şekil attirdim bi problem yok şimdilik.Performans olarak oyun vb. içeriklerde başarılı malum snapdragon 855 fakat sarj derseniz kesinlikle mide bulandırıcı wi-fi harici mobil veriyle full kullanimda oyun oynamadan 4.5 saat en fazla 5 saat ekran süresi aldım oyun oynarsam 3.5-4 arası WiFi ile kullanımda en fazla 6.5 saat aldım şu ana kadar kamerasına gelirsek gayet iyi o açıdan pişman olmazsınız ama Instagram'a falan video olarak story atarsanız kesinlikle mahvediyor sanki 144p video paylaşıyor gibisiniz. Kısacası amiral gemisi olarak bataryanın kötü olması dezavantaj fakat geri kalan yanlarıyla bu açığı kapatıyor 1 saatte sarji yüzde 11 den 100 yapıyor benimki saygılar sunarım.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bana göre Mi 9 Xiaomi'nin istisna cihazlarından birisi, kafanızı en az ağrıtacak model, performanslı, fotoğraflarda oldukça başarılı, dizaynı bence oldukça iyi. Videolarda biraz sıkıntılı, ois olmaması ve eis özelliğnin de sadece 30fps de çalışması nedeniyle 60fps çekimlerde aşırı titreme oluyor. Telefon sabit değilse, video özelliğini bile kullanmak istemeyebilirsiniz. Fakat titreme haricinde görüntü kalitesi harika, doygun ve canlı videolar çekiyor. Birde parlak ışıklara doğrultulduğunda lens yansımaları görülebiliyor fakat çok dert değil.

Bataryası biraz üzebilir, fakat şarj imkanı olduğu sürece dert değil, her hangi bir boşluğunuzda (öğlen molası, kahve molası vs. ) günün geri kalanına yetecek kadar doldurablirsiniz kısa sürede. Ses kaliteside hem hoparlörle hemde orta halli bir kulaklıkla oldukça güzel.

Buradaki konumdan örnek videolara ulaşabilirsiniz

Buradaki konumdan örnek fotoğraflara ulaşabilirsiniz

Buradaki mesajımdan yaklaşık/ortalama şarj performansına bakabilirsiniz

Ayrıca kameranın farklı özelliklerini gösteren bazı fotoğraflar;

Oyla:

roschakk07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
4
Merhaba 1 yıldır kullanıyorum 128/8 versiyonu gayet memnunum tık dediğini görmedim. miui 10 da bazen hızından dolayı şaşırıyordu miui 11 ile biraz daha hizaladılar tavsiye ederim. Batarya konusunda da her şey açık 5-6 saat civarında ekran süresi alıyorum.

Oyla:

brkskr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
berk
Cihazım
mi9
Konular
1
2500-2750 tl arasında bulursanız hala en iti fp telefonu

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
2200 tl lik mi9 dan hayır gelmez;kesin imei çakılmıştır sorunu olabilir şebeke şubu en azından tek hat pasaport kayıtlı bir global mi9 alınabilir,oda 2200 tl değil en az 3000 tl dir temiz bir telefon.

Oyla:
Üst Alt