Soru Mi 9 Hala alınır mı?

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Merhabalar. Eşime kamerası iyi olacak, bataryası da idare edicek şekilde olsa yeter bi telefon bakıyorum. Normalde s10+ vs alıcaktım fakat durumlar malum coronadan ötürü. Araştırdım mi 9 gerek dxomark gerek utube testlerinde iyi gözüküyor 2200e temiz bi 2. El buldum. Bataryası veya kamerası sizce üzer mi, bu fiyatlara başka onerebilceginiz alternatif var mı?(9t pro hariç) şimdiden tesekkurler

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 9 cihaz bende kullandım hocam performans ve kamera olarak başarılı ama batarya olarak sizi üzebilir
Mi note 10 buldum 2700 civarlarında fakat kullanan tüm çevrem kamerası 108 le alakasiz çok kotu vs diyorlar onuda elemek durumunda kaldim

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Mi note 10 buldum 2700 civarlarında fakat kullanan tüm çevrem kamerası 108 le alakasiz çok kotu vs diyorlar onuda elemek durumunda kaldim
108 megapikselin avantajı sadece zoom olayında daha iyi diye düşünüyorum

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Mi note 10 kamera ve batarya olarak mi 9 a göre açık ara önde isterseniz YouTube da inceleme videolarına bakabilirsiniz

Oyla:

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Mi 9 telefonumu daha 2 ay önce satdım. Mi 10 almak için. Mi 9, hem performans, hem kamera anlamında bence cok iyi bir cihaz. Bataryası uzucu. Aslında hanımefendilere göre bence 1 gunu rahat çıkartır. Al gitsin derim

Oyla:

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 9 telefonumu daha 2 ay önce satdım. Mi 10 almak için. Mi 9, hem performans, hem kamera anlamında bence cok iyi bir cihaz. Bataryası uzucu. Aslında hanımefendilere göre bence 1 gunu rahat çıkartır. Al gitsin derim
Çok teşekkürler yorum için aklımdaki şüpheleri sildiniz

Oyla:

samettyyavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Bankacı
Konular
5
2200 liraya büyük avantaj ben sıfır aldım 4500 tl değer olarak görüyorum. Heyşeyi gayet iyi oyun performansı kasanın inceliği sağlamlığı kılıfsız kullanıyorum kolay kolay çizilmiyor bende koyu gri modeli var düştüğünde yan çerçeve çizilince altından farklı renk gelmiyor yani belli olmuyor çiziği eziği ayrıca kamerası gerçekten muazzam batarya da 1 günü gayet rahat çıkarıyor ekran süresi ortalama 4-5 / 5 saat veriyor tabi ben parmak izi yüz tanıma bluetooth ile kilit açma konum nfc herşey açık AOD de açık gayet iyi bir süre bence, pişman olmazsın o fiyata kesinlikle al.

dezavantajı tabiki var
instagram videoları fps değeri düşük oluyor ama bu tüm androidlerin sorunu
bide kamera da ois desteği olmadığından video biraz sarsıntılı oluyor çokta büyük problem değil.

Oyla:

mekin1380

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mekin
Cihazım
mi 8se
Konular
10
En iyi tercih k30 olur bence kamera ve batarya olarak gayet iyi bir cihaz