Soru Mi 9 güncelleme

kafkame

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdem
Cihazım
mi5
Konular
25
Merhabalar
Arkadaşlar bugün mi9 telefonuma sabah gelen oto güncelleme, akşam indiririm dedim, şimdi bakıyorum güncelleme yok diyor. Nasıl yaparim bunu? Ne rezalet sistem. Aldım alacağıma pişman ediyor bu telefon. Hep hata dolu

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ander

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ander
Konular
1
Dediğiniz hiçbir sorun bende yok temiz kuurlum yaptınız mı?

Sadece ai butonuna görev atarken hata veriyor
Hayır temiz kurulum yapmadım, 60-70 gb veriyi nereye nasıl yedekleyeyim günler sürer keza 150-200 de uygulama var, ota nin amacı da bu değil mi zaten veri kaybı olmadan mevcut sistemin üzerine kurmak, temiz kurulum mantıklı evet ama buna kimse mesai harcamaz.Pişmanım gerçekten keşke hiç dokunmasaydım, fotoğraf çekiyorum 2 saat sonra galeriye düşüyor resmen :(

Oyla:

webumut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
w
Cihazım
w
Konular
30
Hayır temiz kurulum yapmadım, 60-70 gb veriyi nereye nasıl yedekleyeyim günler sürer keza 150-200 de uygulama var, ota nin amacı da bu değil mi zaten veri kaybı olmadan mevcut sistemin üzerine kurmak, temiz kurulum mantıklı evet ama buna kimse mesai harcamaz.Pişmanım gerçekten keşke hiç dokunmasaydım, fotoğraf çekiyorum 2 saat sonra galeriye düşüyor resmen :(
Eu beta romu silip global rom kurdum. Galeri ve ekran görüntüsünü sürekli kullanıyorum normal olarak çalışıyor. Sizde haklısınız ama büyük bir güncelleme gelmiş temiz kurulum da fayda var

Oyla:

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Bana dün gelmişti güncelleme ama bugün yok görünmüyor şuan :)
Bu arada miui 11 android 10 ile mi geliyor ?

Oyla:

kafkame

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdem
Cihazım
mi5
Konular
25
Kafayı yememek elde değil, güncelleme yapacan yok telefonu önce sifirlayacan,
Ne anladık o güncellemeden.
Akıl işi değil.
Ucuz etin yahnisi işte.

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt