Çözüldü mi 9 güncelleme yardımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sroz34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 8-128
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2
Telefon Modeli
Mi9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar,
Bugün itibariyle yurtdışı kayıtlı 8/128 Mi9 alarak aranıza katılmış bulundum.
Cihazı aldığımda yazılım güncellemesi olduğunu öğrendim. Ancak hiçbir şekilde yükleyemedim.
İndirdikten sonra yeniden başlat dediğimde recovery moduna atıyor ve yükleme yapılamıyor
Error 7 başlıklı bir hata veriyor.
Anladığım kadarıyla cihazı rootlu olarak aldım. Bu gelen güncelleme bildirimi stock rom'a mı ait yoksa custom rom mu yüklü. Güncellemeleri problemsiz yapabilmem için ne yapmam gerekiyor ?
İlginize teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"this package is for "cepheus" devices; this is a xiaomi9" diye bir hata veriyor ancak cihaza uyumsuz olsa neden güncelleme ekranında versin ki ?

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
"this package is for "cepheus" devices; this is a xiaomi9"

Recovery'ler portlanırken cihaz ismi de kodlar içerisine eklenir hocam. Sizin TWRP'de cihaz ismi "xiaomi9" olarak yazılmış Yüklemek istediğiniz romda ise cihaz ismi "cepheus" olarak geçiyor.

By.TRabZonLu™ hocamın paylaştığı TWRP'lerde cihaz ismi "cepheus" olarak görünüyor. Dolayısıyla yüklenirken problem olmaması lazım.

Tavsiyem ise bence hiç uğraşmadan Mi flash ile temiz kurulum yaparak global roma geçin. Cihazınıza yüklenmiş olan TWRP hatalı yani yükleyen kişi test etmeden yüklemiş. İleride farklı problemler de çıkabilir. Temiz kurulum bu olası problemlerin de önüne geçecektir.

Oyla:

sroz34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 8-128
Konular
3
"this package is for "cepheus" devices; this is a xiaomi9"

Recovery'ler portlanırken cihaz ismi de kodlar içerisine eklenir hocam. Sizin TWRP'de cihaz ismi "xiaomi9" olarak yazılmış Yüklemek istediğiniz romda ise cihaz ismi "cepheus" olarak geçiyor.

By.TRabZonLu™ hocamın paylaştığı TWRP'lerde cihaz ismi "cepheus" olarak görünüyor. Dolayısıyla yüklenirken problem olmaması lazım.

Tavsiyem ise bence hiç uğraşmadan Mi flash ile temiz kurulum yaparak global roma geçin. Cihazınıza yüklenmiş olan TWRP hatalı yani yükleyen kişi test etmeden yüklemiş. İleride farklı problemler de çıkabilir. Temiz kurulum bu olası problemlerin de önüne geçecektir.

Recovery - Xiaomi Mi 9 Twrp 3.3.1-0601 Tek Tuş Yükleme Aracı
Buradaki driverları gözden kaçırmışım. Onları yükleyip tekrar yükleyeceğim. Temiz kurulum dediğiniz bütün her şeyi silip tekrar yüklemek mi yoksa direk Mi flash ile yüklemek mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Recovery - Xiaomi Mi 9 Twrp 3.3.1-0601 Tek Tuş Yükleme Aracı
Buradaki driverları gözden kaçırmışım. Onları yükleyip tekrar yükleyeceğim. Temiz kurulum dediğiniz bütün her şeyi silip tekrar yüklemek mi yoksa direk Mi flash ile yüklemek mi ?

Sanırım elime yüzüme bulaştırdım. Mi yazan açılış ekranında kısır döngüye girdi cihaz. O ekranda biraz bekleyip sonra yeniden başlatıyor.

Son düzenleme:
Oyla:

sroz34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 8-128
Konular
3
Forumdaki bilgilerle çözdüm. Herkese çok teşekkür ederim

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt