Yardım Mi 9 güç tuşu

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miroom beta 9.12.5
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Mi 9 cihazımda güç tuşu bazen takılı kalıyor bugün 1 saat boyunca açılıp açılip kapandı cihaz engel olamadım sonra kendi kendine düzeldi şuan pek kullanmamaya çalışıyorum bazen cihazı sallasam bile ekranı kilitliyiyor acaba ne yapmam gerekli gene cihazın saatlerce acilipi kapanmasını istemiyorum acaba magisk modülüyle falan iptal etmek çözüm olur mu tuşa basmasam bile sanki basılıymis gibi oluyor ve bu sırada o dışarıda ki tuş normal görünüyor yani içine sıkışma durumu yok tuşun içinden bir sorun var heralde

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Malesef yazılım ile o tuşu kapatamazsınız. Donanımsal tamir gerekli. Yardımcı olurum.

Oyla:

vivandiere

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Mi 9 cihazımda güç tuşu bazen takılı kalıyor bugün 1 saat boyunca açılıp açılip kapandı cihaz engel olamadım sonra kendi kendine düzeldi şuan pek kullanmamaya çalışıyorum bazen cihazı sallasam bile ekranı kilitliyiyor acaba ne yapmam gerekli gene cihazın saatlerce acilipi kapanmasını istemiyorum acaba magisk modülüyle falan iptal etmek çözüm olur mu tuşa basmasam bile sanki basılıymis gibi oluyor ve bu sırada o dışarıda ki tuş normal görünüyor yani içine sıkışma durumu yok tuşun içinden bir sorun var heralde
Sıfır olarak mı satın aldınız, ne kadar süredir kullanıyorsunuz?

Oyla:

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır olarak mı satın aldınız, ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
Sıfır olarak satın aldım da bitane kılıf yüzünden oldu güç tuşuna çok baskı yapıyordu
Malesef yazılım ile o tuşu kapatamazsınız. Donanımsal tamir gerekli. Yardımcı olurum.
Hocam çok teşekkür ederim şuan sorun yok gibi ama İstanbul içinde bir yer bulmaya çalışıyorum zaman kaybetmemek için

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Sıfır olarak satın aldım da bitane kılıf yüzünden oldu güç tuşuna çok baskı yapıyordu

Hocam çok teşekkür ederim şuan sorun yok gibi ama İstanbul içinde bir yer bulmaya çalışıyorum zaman kaybetmemek için
Siz bilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt