Yardım Mİ 9 Global rom yükleme

clsknn485

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi 9
Konular
6
arkadaşlar bootloader kilidini açtım şuan sitedeki yöntemlerle sıfırlandı cihaz sırada yapmam gereken nelerdir yardımcı olabilecek varmı uygulama felan yükleyemiyorum

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Galiba şu an cihazınız üzerinde china rom var? Bootloader kilidinizi açtığınızda göre fastboot ile global rom yükleyebilirsiniz.
Fastboot ROM kurulumu için aşağıdaki bağlantları ziyaret edebilirsiniz.
Resimli Anlatım İçin : İpucu - Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.
Video Anlatım İçin : Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu

Fastboot ile yükleme yapacaksanız 64 Bit bilgisayarda 64 Bit Mi Flash uygulaması kullanmanızı önemle tavsiye ederiz. Diğer Mi Flash sürmleri ve 32 bit bilgisayarlarda yapılan işlemler büyük oranda başarısızlıkla sonuçlanmaktadır. 64 Bit Mi Flash Uygulamasını indirmek için : Mi Flash Tool adresinden "Mi Flash Tool 20160401" sürümünü indirebilirsiniz.

Oyla:

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Merhaba bende bugun cin rom lu bir mi 9 aldim bl kilidi acmak icin bir kac yardim istesem sizden ?

Oyla:

tayfunpe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tayfun pe
Cihazım
xiaomi mi9
Konular
4
merhaba bugun yaklasik 4/5 saat ugrasmama ragmen global rom yukleyemedim. Siteden indirdigim dosyada biri tgz uzantiliydi sanirim images dosyasi bulunmuyor refresh dedigimde cihazi gorse de romun oldugu dosyadan rom yuklenemiyor error veriyor. Benle ayni sorunu yasayan var mi

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
merhaba bugun yaklasik 4/5 saat ugrasmama ragmen global rom yukleyemedim. Siteden indirdigim dosyada biri tgz uzantiliydi sanirim images dosyasi bulunmuyor refresh dedigimde cihazi gorse de romun oldugu dosyadan rom yuklenemiyor error veriyor. Benle ayni sorunu yasayan var mi
Download programıyla indirdiyseniz sorun olabilir. Ayrıca 7zip programıyla cikartin

Oyla:

tayfunpe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tayfun pe
Cihazım
xiaomi mi9
Konular
4
15 gun once bootloader kılıdını acmak ıcın gırdım dun actım kılıdı. bugun mıuı downloadda flash guıde kısmından tgz uzantılı rom ındı. mi flash tool indirdim bu romun oldugu dosyayı adrese yazdım sureklı eror aldım. daha sonra zıplı dosyayı ındrım. vidyolarda hep images dosyası denmiş ama ben oyle bi dosya goremedım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk xiaomi telefonum ve muhtemelen temel sayılan kavramlara dahi uzagım.

Oyla:

suleymanbegic

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hürriyet mh
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
13
Francesco tools diye bie uygulama vardi onu denediniz mi? Kilit aciksa rahat yaparsiniz gibi geldi

Oyla:

tayfunpe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tayfun pe
Cihazım
xiaomi mi9
Konular
4
this miui version cant be installed on this device diyor..

Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
15 gun once bootloader kılıdını acmak ıcın gırdım dun actım kılıdı. bugun mıuı downloadda flash guıde kısmından tgz uzantılı rom ındı. mi flash tool indirdim bu romun oldugu dosyayı adrese yazdım sureklı eror aldım. daha sonra zıplı dosyayı ındrım. vidyolarda hep images dosyası denmiş ama ben oyle bi dosya goremedım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk xiaomi telefonum ve muhtemelen temel sayılan kavramlara dahi uzagım.
İndirdigin rom eğer download manager ya da başka bir download programı ile indirdiysen uzantıyı .tg olarak kaydediyor. Özellikle uzantısını .tgz yapacaksın.
Ondan sonra zip ya da rar programları ile arşivi çıkartman lazım. İçeriğinde images olması gerekiyor zaten. Burda unutulmaması gereken miflash ile dosyayı gösterirken rom dosyasının C: klasörü içerisinde bir yerde olması gerekmektedir. Sen masaüstüne kopyala daha kolay olacaktır.
Ayrı bir not ise miflash ile images klasörünü göstermeyin onun bi üst dosyası olan rom adı olan dosyayı gösterin. Alttan ise flashall seçili olsun temiz kurulum için.

Oyla:

ayuming

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
turan
Cihazım
redmi note 3
Meslek
Elektronik
Konular
18
Galiba şu an cihazınız üzerinde china rom var? Bootloader kilidinizi açtığınızda göre fastboot ile global rom yükleyebilirsiniz.
Fastboot ROM kurulumu için aşağıdaki bağlantları ziyaret edebilirsiniz.
Resimli Anlatım İçin : İpucu - Xiaomi Cihazlar İçin Fastboot ROM Kurma.
Video Anlatım İçin : Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu

Fastboot ile yükleme yapacaksanız 64 Bit bilgisayarda 64 Bit Mi Flash uygulaması kullanmanızı önemle tavsiye ederiz. Diğer Mi Flash sürmleri ve 32 bit bilgisayarlarda yapılan işlemler büyük oranda başarısızlıkla sonuçlanmaktadır. 64 Bit Mi Flash Uygulamasını indirmek için : Mi Flash Tool adresinden "Mi Flash Tool 20160401" sürümünü indirebilirsiniz.
mi9 seye nasıl yapıyoruz acaba ımeı ıslemı yapıldı

Oyla:
Üst Alt