- Adım
- Berzan
- Cihazım
- Mi9T
- Meslek
- Kuaför
- Konular
- 6
Enteresan4.5G diye bir şey yok arkadaşlar. 4G onun adı.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Enteresan4.5G diye bir şey yok arkadaşlar. 4G onun adı.
4.5 G yok demek tam dpğru olmayabilir sadece biz adını doğru kullanmıyoruz. Bizde 4.5G diye geçen teknoloji dünyada LTE diye adlandırılan teknolojidir. Bu da 4G'nin güncellenmiş daha hızlı hali olarak kısaca tanımlanabilir. Biz de ise buna LTE yerine 4.5G denildi. Yani aslında özünde 4G ile bizdeki adı ile 4.5G (yada global adı ile LTE) aynı teknoloji değil.4.5G diye bir şey yok arkadaşlar. 4G onun adı.
Allah allah ne kadarda ilginç ismini bile bilmiyorum o şekil bilgisizim4.5G diye bir şey yok arkadaşlar. 4G onun adı.
4.5G diye bir şey yok arkadaşlar. 4G onun adı.
4.5 g yok mu? Neye dayanarak dediniz bilmiyorum ama 3g ile 4g nasıl farklıysa 4.5g de farklıdır.
3g 63 mbps hız sunarken 4G (LTE), 100 Mbps'e kadar hız sunuyor. LTE Advanced ya da 4.5 G olarak adlandırılan sistemlerin hızı ise 300 Mbps, hatta bazı özel çalışmalarla deneysel olarak 450 Mbps'e kadar hızlara erişilebiliyor. LTE ile , LTE-Advanced'in farkı 2 tane taşıyıcıyı birleştirip 300/450 Mbps hızına ulaşabilir.
Neden bazı cihazlarda 5g yok? Çünkü işlemcileri desteklemiyor.
Kendiniz de diyorsunuz LTE Advanced adı üstünde telefonlarda 4.5G yazmasının tamamen operatör uydurma LTE+ yazıyor yabancı ülkelerde 4.5G mi yazıyor hayır, 4G+ yada LTE+ yazar
Lte+ için diğer ülkelerde farklı olduğunu kabul ediyorsunuz hocam, bende diyorum ki 4.5 de farklıdır. 4g li cihazda 4.5 kullanabiliyorsunuz? Hayır, işlemcinin desteklemesi gerekiyor. Nasıl her 3gli cihazda 4g kullanmadığımız gibi
Valla ben Sony Xperia E5 cihazım vardı 2016 yılının cihazı LTE+ kullanıyordum cayır cayır.
Hocam mesela motorola atrix 4g var. Bu cihaz 4.5 kullanamıyor. Çok araştırmıştım çözüm bulamamıştım. Ama dediğiniz gibi 2015 sonrası nerdeyse tüm cihazlara 4.5 için yeni nesil sim kartlarina geçildi. İlk çıktığı zamanlar bu ayrım.vardi
Yinede tabi artık 4.5 olmayan cihaz yok. Belirttiğiniz telefon E5 de efsane bir telefondu. Çokta severdim.