Maalesef hiçbirsekilde gözükmüyor.Tepki vermiyorFastboot modda kablo pc'ye takılı iken pc'de aygıt yöneticisinde cihazınız ne olarak görünüyor. Ekran görüntüsü paylaşır mısınız?
Maalesef hiçbirsekilde gözükmüyor.Tepki vermiyor
Öncelikle telefonun Ek Ayarlar-Geliştirici Seçenekleri-Usb Hata Ayıklama seçeneğinin aktif olduğundan emin olup, tekrar deneyiniz. Yine olmaz ise Usb Hata Ayıklama seçeneği açık kalsın ve aşağıdakileri yapınız.Maalesef hiçbirsekilde gözükmüyor.Tepki vermiyor
Maalesef hiçbirsekilde gözükmüyor.Tepki vermiyor
Deneyeyim hocam yazarimmi note 10 unlock ederken bu problemi yaşamıştım teli kapatıp bilgisayara bağlayıp o şekilde fastboot moda aldim ve problem yasamafim bilgisayar gördü isterseniz bu şekilde deneyin umarim işinizi görür
İlginiz ve emeğiniz icin teşekkür ederim öncelikle.Bu programların hepsi yüklü ve başka telefonlarla işlem yapıyorum zaten rom root vs başka mi modelleriyle. Fakat harfiyen yine kurup deneyeceğim size sonucu yazarım.Tekrardan teşekkür ederim ilginiz için.Öncelikle telefonun Ek Ayarlar-Geliştirici Seçenekleri-Usb Hata Ayıklama seçeneğinin aktif olduğundan emin olup, tekrar deneyiniz. Yine olmaz ise Usb Hata Ayıklama seçeneği açık kalsın ve aşağıdakileri yapınız.
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.comLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirADB Installer – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
1. Linkten xiaomi tools'u kurup uygulama içindeki driver menüsünden install'a basınız.
2. Linkte Mi Pc Suite programını kurunuz. Bu program driverleri direkt kuruyor. Siz sadece programı kurun yeterli.
3. Linkte fastboot'tan komut verebilmeniz için ADB sürücüsü muhakkak kurulu olmalı. Linkten driveri kurun.
Siz her ne kadar sürücüleri kurdum, kaldırdım deseniz de ben sorunun srücülersen olduğunu düşünüyorum. Yukarıdaki program ve sürücüleri kurduktan sonra cihazı fastboot moda alıp pc'ye bağlayın. Pc'de aygıt yöneticinde bir değişiklik olup olmadığını kontrol ediniz. Yine olmazsa özelden mesaj atın. Teamwiever üzerinden bir bakarım.