Yardım Mi 9 exproler Türkçe dil ile ilgili

eealpsoy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorim
Telefon Modeli
Mi 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Kusura bakmayın diyerek konuya giriş yapıyorum yurt dışından mi 9 exproler cihaz geliyor bana bu hafta insallah yalnız arkadasimin dediği cihazda sadece çin ve ingilizce dil seçeneği var mış bunu Türkçe yapma şansımız varmı maaliyetli bir yol mu olur yada bilgisi olan yol gösterme şansı olan varmıdır IMEI olayını sordum bir kaç kişiye atılır IMEI dendi sorduğum kişiler sıradan telefoncular şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Öncelikle mi hesabı açacaksınız bl kilidini açmak için başvuracaksınız. Bl kilidi açıldıktan sonra custom roma (xiaomi eu) geçiş yapacaksınız. Türkçe dil ve google servisleri olacaktır.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Merhaba hocam, telefonunuz yükleyeceğiniz custom rom ile türkçe olur, ayrıca cihaza imei repair işlemi yaptırabilirsiniz. İmei repair işlemleri yasal olmadığından bu konuda forumda bilgi paylaşımı yasaktır. Cihazınız size ulaştığında Zenex hocam ile iletişime geçerseniz, size yardımcı olacaktır.

Oyla:

eealpsoy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgileriniz için teşekkür ederim bı kaç kişi şey diyor brn daha önce yurt dışından getirdim bu işlemleri yaptım ama Türkiye'deki hatları takınca çalışmıyor felan kafam çok karıştı okadar para verdik elimizde patlamaz inşallah :) kural ihlali yaptıysam affola

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bilgileriniz için teşekkür ederim bı kaç kişi şey diyor brn daha önce yurt dışından getirdim bu işlemleri yaptım ama Türkiye'deki hatları takınca çalışmıyor felan kafam çok karıştı okadar para verdik elimizde patlamaz inşallah :) kural ihlali yaptıysam affola
Hayır hocam işlemler düzgün yapıldığı sürece herhangi bir sorun yaşamanız mümkün değil, sizi sorun yaşamamanız için Zenex hocama yönlendirdim, kendisi işinin ehlidir.

Oyla:

eealpsoy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hocam işlemler düzgün yapıldığı sürece herhangi bir sorun yaşamanız mümkün değil, sizi sorun yaşamamanız için Zenex hocama yönlendirdim, kendisi işinin ehlidir.
Bilgiler için teşekkür ediyorum özel mesaj yoluyla ulaşıyorum önerdiğiniz kişiye

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Hocalarıma ek olarak,
Mi 9 Explorer Edition modeli için, Mi 9 için yayınlanan Global romları da kurabilirsiniz. Her iki cihazında kod adı "Cepheus " tur.

Oyla:
Üst Alt