Yardım Mi 9 eu rom yardim

snn53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
mi10t
Konular
11
Merhaba arkadaşlar, yaklasık 2 haftadir mi9 sahibiyim. Sifir kapali kutu olarak aldim cihazi. Global versiyon. Aldiktan sonra guncelleme yaptim ota uzerinden. Cihazim global ama icindeki surum 11.0.5.0 (QFAEUXM) andorid 10. Yani eu surumu sanirim. Bunun global olmasi gerekmiyomu. Versiyin koduna bakinca eu rom yuklu. Ama miui global yaziyor o kisimda. Ayrica da bu surumun 11.0.6.0 olani yenisi cikmis sanirim. Bana ota uzerinden gelmedi ama. Beni aydinlatacak olan varmi ? Ben cihazima global rom yukleyeyim mi ? Veya eu romun son surumunu mu yukleyeyim. Ve neden kendini otadan almadi bunu. (Daha once iphone kullaniyodum acemiyim kusura bakmayin) yardimci olursaniz sevinirim.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhaba arkadaşlar, yaklasık 2 haftadir mi9 sahibiyim. Sifir kapali kutu olarak aldim cihazi. Global versiyon. Aldiktan sonra guncelleme yaptim ota uzerinden. Cihazim global ama icindeki surum 11.0.5.0 (QFAEUXM) andorid 10. Yani eu surumu sanirim. Bunun global olmasi gerekmiyomu. Versiyin koduna bakinca eu rom yuklu. Ama miui global yaziyor o kisimda. Ayrica da bu surumun 11.0.6.0 olani yenisi cikmis sanirim. Bana ota uzerinden gelmedi ama. Beni aydinlatacak olan varmi ? Ben cihazima global rom yukleyeyim mi ? Veya eu romun son surumunu mu yukleyeyim. Ve neden kendini otadan almadi bunu. (Daha once iphone kullaniyodum acemiyim kusura bakmayin) yardimci olursaniz sevinirim.
Söylediğiniz sürüm eea global sürüm hocam eu yazan yer Avrupa romu olduğunu gösteriyor.

Oyla:

snn53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
mi10t
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Söylediğiniz sürüm eea global sürüm hocam eu yazan yer Avrupa romu olduğunu gösteriyor.
Peki hocam bu surumun guncellemesi oldugunu gordum forumda, ota uzerinden almasi gerekmezmiydi bunu. Anladigim kadariyla xiaomi cihazlar kutudan eea global romla cikiyor ? Global rom dahami iyidir farklari nelerdir hocam. Tesekkurler cevabiniz icin.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Herhangi bi problem yok garantili aldınız cihazı büyük ihtimalle ve türkiyeye xiaomi resmi olarak eu kodlu avrupa romlu cihaz gönderiyor. güncelleme konusu ise xiaomi arada güncelleme çıkarıyor bi sorun çıkarsa geri çekiyor veya ota güncellemesi bölge bölge dağıtılıyo bugün gelmesede 2-3 güne gelebilir.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Peki hocam bu surumun guncellemesi oldugunu gordum forumda, ota uzerinden almasi gerekmezmiydi bunu. Anladigim kadariyla xiaomi cihazlar kutudan eea global romla cikiyor ? Global rom dahami iyidir farklari nelerdir hocam. Tesekkurler cevabiniz icin.
Hocam ota güncellemesi verildiğinde size de ulaşacaktır. Kutudan eea eu kodlu ya da mi kodlu global rom çıkmakta.stabil kullaniciysaniz globalde kalın.

Oyla:

snn53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
mi10t
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tesekkur ediyorum değerli bilgileriniz için :) O halde guncellemeyi bekleyecegim.

Oyla:
Üst Alt