Rom Mi 9 - Eu Android 11 MIUI 12.6 21.9.28 (29.09.2021)

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Hocam merhabalar ben mi 9 kullanıyorum fakat miuı 12.5 eu sürümünü ne zaman yüklesem sorunlar yaşıyorum aylardır çözemedim bana yardımıcı olma şansınız var mı acaba
Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz. Yardımcı olmaya çalışalım elimizden geldiğince.

Wufuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi mi 9
Meslek
Matematik öğretmen
Konular
0
Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz. Yardımcı olmaya çalışalım elimizden geldiğince.
Hocam öncelikle teşekkür ederim ilk olarak telefon 12.5 yüklediğimde bariz bir şekilde daha yavaş çalışıyor hadi onu geçtim alışveriş uygulamalarının hiçbiri mobil veri ile çalışmıyor örneğin letgo , dolap buna benzer uygulamalar wifi ile sorunsuz çalışırken mobil veride ağa bağlanamadı diyor ilanlar yenilenmiyor fotoğraflar yüklenmiyor

Elnur80009

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Elnur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Hocam merhabalar ben mi 9 kullanıyorum fakat miuı 12.5 eu sürümünü ne zaman yüklesem sorunlar yaşıyorum aylardır çözemedim bana yardımıcı olma şansınız var mı acaba
Bir sorun yox sən nəyisə yalnış yapmısan.

Wufuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Xiaomi mi 9
Meslek
Matematik öğretmen
Konular
0
Bir sorun yox sən nəyisə yalnış yapmısan.
Bende onu anlamıyorum ilk önce format data yapıyorum daha sonra reboot recovery yapıyorum sonra wipe yapıyorum 4 wipe daha sonra 12.5 yazılımını install diyorum ama cihaz sürekli takılıyor yavaş çalışıyor

Elnur80009

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Elnur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
iyi axşamlar Mİ FLASH PRO - endir kur bilgisayara telefonu orginal haline döndür. Öncə ən son sürüm rəsmi romunu indir. Mi flash pro ilə yazılım qurtar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende onu anlamıyorum ilk önce format data yapıyorum daha sonra reboot recovery yapıyorum sonra wipe yapıyorum 4 wipe daha sonra 12.5 yazılımını install diyorum ama cihaz sürekli takılıyor yavaş çalışıyor
sonra yenidən romu yüklərsin.wasntme~~

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
13.10.2021 güncellemesi

DEĞİŞİM GÜNLÜĞÜ
Sistem
Optimizasyon - Android Güvenlik Yaması Ekim 2021'e Güncellendi

UYARI: Kamera, Mi 10T Pro'da düzgün çalışmıyor. Mi 10T Pro'nuz varsa bu sürüme yükseltme yapmanızı önermiyoruz. Redmi K30S Ultra / Mi 10T kamera iyi çalışıyor.

15 Eylül'den itibaren Mi 11, Mi 11 Pro / Ultra, Redmi K40 Pro / + / Mi 11i, Mi 11 Lite 5G, Mi 10S ve POCO F3 / Redmi K40 haftalık ROM'ları Android 12 testleri nedeniyle askıya alındı.

27 Kasım'dan itibaren şu cihazlar için Beta ROM olmayacak: Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T / Redmi K20, Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite / Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
03.11.2021 güncellemesi

Sistem
Yeni - Android 12 güncellemesi [Xiaomi MIX 4]
Yeni - Smart araç kutusu özelliği, uygulamaların her yerde kayan pencerelerde açılmasına olanak tanır (Ayarlar> Özel özellikler> Akıllı araç kutusu)

Güvenlik
Yeni - Otomatikleştirilmiş görevler yeniden tasarlandı [Android 12 cihazlar]

Kamera
Yeni - Genişletilmiş koruma ayarları

Tarayıcı
Düzeltme - Videoların düzgün oynatılmaması hatası düzeltildi [Android 12 cihazlar]

Müzik
Düzeltme --Zil sesi editörü düzgün çalışmaması sorunu düzeltildi

Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Redmi K30 Pro / POCO F2 Pro, Redmi K30S Ultra / Mi 10T / Pro için son Android 11 beta sürümdür. Sonraki güncellemeler - Android 12 olacak

Uyarı: Mi 10T Pro' da kamera düzgün çalışmıyor. Mi 10T Pro' nuz varsa bu sürüme yükseltme yapmanızı önermiyoruz. Redmi K30S Ultra / Mi 10T kamera iyi çalışıyor.

27 Kasım'dan itibaren şu cihazlar için Beta ROM olmayacak: Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T / Redmi K20, Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite / Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8 ..

Bilinen Android 12 hataları
* WiFI sorunları (WiFi kapatılıp tekrar açılıncaya kadar rastgele bağlantı kesilmeyecek ve tekrar bağlanmayacaktır. Avrupa'da karşılaşırsanız, bölgeyi Birleşik Krallık olarak değiştirin. Asya'da karşılaşırsanız, bölgeyi Çin olarak değiştirin [Bilinen MIUI Çin] ] sorun]

Elnur80009

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Elnur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
03.11.2021 güncellemesi

Sistem
Yeni - Smart araç kutusu özelliği, uygulamaların her yerde kayan pencerelerde açılmasına olanak tanır (Ayarlar> Özel özellikler> Akıllı araç kutusu)

Güvenlik

Kamera

Tarayıcı
Düzeltme - Videoların düzgün oynatılmaması hatası düzeltildi [Android 12 cihazlar]

Müzik

Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Redmi K30 Pro / POCO F2 Pro, Redmi K30S Ultra / Mi 10T / Pro için son Android 11 beta sürümdür. Sonraki güncellemeler - Android 12 olacak

Uyarı: Mi 10T Pro' da kamera düzgün çalışmıyor. Mi 10T Pro' nuz varsa bu sürüme yükseltme yapmanızı önermiyoruz. Redmi K30S Ultra / Mi 10T kamera iyi çalışıyor.

27 Kasım'dan itibaren şu cihazlar için Beta ROM olmayacak: Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T / Redmi K20, Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite / Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8 ..

* WiFI sorunları (WiFi kapatılıp tekrar açılıncaya kadar rastgele bağlantı kesilmeyecek ve tekrar bağlanmayacaktır. Avrupa'da karşılaşırsanız, bölgeyi Birleşik Krallık olarak değiştirin. Asya'da karşılaşırsanız, bölgeyi Çin olarak değiştirin [Bilinen MIUI Çin] ] sorun]

03.11.2021 güncellemesi

Sistem

Güvenlik

Kamera

Tarayıcı

Müzik

Sağolun hocam bunun için twrp dəyişmeye ehtiyac varmı, ? Təşəkkürlər.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535

Sağolun hocam bunun için twrp dəyişmeye ehtiyac varmı, ? Təşəkkürlər.
Yok hocam, aynı twrp ile kurabilirsiniz. 11 destekli olması yeterli.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535

Sistem
Optimizasyon - Android Güvenlik Yaması Kasım 2021'e Güncellendi
Düzeltme - Bazen "Akıllı araç kutusu" çubuğu konumu yanlış görüntülenme hatası düzeltildi
Düzeltme - Bazı durumlarda tema uygulanırken simgeler değiştirilmedi hatası düzeltildi

Kontrol Merkezi
Düzeltme - Bildirim gölgesi ve Kontrol merkezi arasında geçiş yapmak için sola ve sağa kaydırırken bazen bildirimler yanıp sönmesi hatası giderildi

Ayarlar
Düzeltme - Konum ayarları bazı cihazlarda çalışmaması hatası düzeltildi
Düzeltme - Kısa bir süre içinde boyutu birkaç kez ayarladıktan sonra yazı tipi boyutunun ara sıra ayarlanamaması hatası düzeltildi.

8 Kasım'dan itibaren Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra, Redmi K30 Pro/POCO F2 Pro, Redmi K30S Ultra/Mi 10T/Pro, Xiaomi Civi için Beta ROM'lar, Android 12 testleri nedeniyle geçici olarak askıya alındı.

27 Kasım'dan itibaren şu cihazlar için Beta ROM olmayacak: Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8 .

* Tayland, Malezya veya Vietnam'dan iseniz, zaman zaman WiFi bağlantısı kesilmesi sorunlarını geçici olarak çözmek için lütfen MIUI Bölgesini Çin olarak değiştirin.

Mi 11'in piyasaya sürülmesi, 5G ağına bağlanamama sorunu nedeniyle bugün askıya alındı.

Üst Alt