Bende karasız kaldım hocam indirsem mi acaba diye.21.3.4 romu uygulama açılışları bana yavaş gibi geldi bu sürümünde farklı olacağını sanmam. Stabili beklemek mantıklı gibi 2 haftaya çıkıcak büyük ihtimal.Yinede yorumlarınızı yazarsanız sevinirim hocam. Birde magisk hangi sürümü kuruyorsunuz siz?Düzeltilen 21.4.7 eu beta rom ilk konuda güncellendi
Ben indiriyorum
O sizin tercihiniz ancak 21.4.7 romda ben pek hata görmedi gayet iyi stabil 12.5 olarak çıkacak 21.4.7 12.6 olarak çıkıyor bu romu yükledim ten sonra 12.5 li bir orma dönerken tam silerek yüklemek gerekiyor kirli kurulum la telefon boot ekranda kalıyor bilgin olsun buda 12.5 ile 12.6 rom tabanlarının sisteminin farklı olduğunu gösteriyor bence stabil elbet de mantıklı tercih sizin kendi fikrim 21.4.7 den yanaBende karasız kaldım hocam indirsem mi acaba diye.21.3.4 romu uygulama açılışları bana yavaş gibi geldi bu sürümünde farklı olacağını sanmam. Stabili beklemek mantıklı gibi 2 haftaya çıkıcak büyük ihtimal.Yinede yorumlarınızı yazarsanız sevinirim hocam. Birde magisk hangi sürümü kuruyorsunuz siz?
Yok normal olarak kurun yani sadece ön bellek ve üstündeki kısmı seçip silin yani ilk iki seçeneğe seçin temizleyin sonra romu flaslayinPc den indirp telefona atıyorım hocam ben. Bu rom temiz kurulum mu istiyor?
Eywallah hocam sizin temiz kurulum dediğiniz gelecek olan stabil rom sanırsam. Çinde yakın zamanda yayınlanacak eu da çok bekletmez.21.4.2 şarj fena değil ama 7 saat ekran süresi veriyor. Buda mi 9 için iyi bence.Yok normal olarak kurun yani sadece ön bellek ve üstündeki kısmı seçip silin yani ilk iki seçeneğe seçin temizleyin sonra romu flaslayin
Emeğine sağlık.Hocam ben operadan 7 dakikada indiriyorumLink güncellendi 21.4.14
Yenilikler eu sitesinde yayınlandığında bilgi vereceğim
Ben linki kopyalayıp ADM download programı ile yüklüyorum 25 dk indiriyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir