Rom Mi 9 - Eu Android 11 MIUI 12.6 21.9.28 (29.09.2021)

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Teşekkürler hocam. Artı olarak ilk gözlemlerime göre bir önceki sürüme kıyasla sistem uygulamaları daha akıcı hale gelmiş ve çok daha iyi optimize edilmiş bir güncelleme.
Evet hocam pil de optimize edilmiş gayet akıcı hale gelmiş yakında bu romlar üzerine stabil rom çıkacak gibi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

selam arkadaşlar. arayüzde çok kasmalar vardı. heleki batarya çok kötüydü. boşta telefonu kullanmıyorken bile kendi kendine sarj tüketiyordu. bu sorunlar hala devam ediyor mu ?
Batarya iyi duruma getirildi gayet akıcı ve stabil rom tavsiye ederim yanlız ilk yuklemenizde temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim sonra çıkan haftalık romları üzerine yüklerseniz iyi performans alırsınız
Son bir not romu ilk kurulumdan sonra değilde 2 yada 3 gün sonra değerlendirin romun yazılımın iyice telefona oturması lazım iyi günlerde kullanırsiniz inşallah

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
Dün romu gulcellemistim yaptığım antutu testini birkaç gün sonra yine test etsem bu derece biraz artacağını düşünüyorum sıcaklık 6.2 ile gayet başarılı yüzde 7 lik pil düşüşü biraz çok gibi ama benim bataryanın sağlık durumu yüzde 74 Ler de yani oda iyi gibi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-03-12-14-59-20-137_com.antutu.ABenchMark.jpg
    Screenshot_2021-03-12-14-59-20-137_com.antutu.ABenchMark.jpg
    555,4 KB · Görüntüleme: 7

sbnklnc53

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şaban
Cihazım
mi9
Konular
0
Evet hocam pil de optimize edilmiş gayet akıcı hale gelmiş yakında bu romlar üzerine stabil rom çıkacak gibi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Batarya iyi duruma getirildi gayet akıcı ve stabil rom tavsiye ederim yanlız ilk yuklemenizde temiz kurulum yapmanızı tavsiye ederim sonra çıkan haftalık romları üzerine yüklerseniz iyi performans alırsınız
Son bir not romu ilk kurulumdan sonra değilde 2 yada 3 gün sonra değerlendirin romun yazılımın iyice telefona oturması lazım iyi günlerde kullanırsiniz inşallah
21.2.33 yüklemiştim batarya çok kötüydü. o yuzden sordum. orjınal kendi resmi açıklamasında stable olarak 12.5 vermiyoruz demişti. mi 10 serisine sebebide 12.5 daha tam stabil hale getirememiş. android 11 stable geldi onlara ama android 10 içeriği birebir aynısı. bu arada pubg oynarken cihaz bu yazılımda aşırı ısınıyordu. sizde oynuyormusunuz. yani bide ben 3 4 saat oynuyorum. ciha cok ısınınca kasmalar oluyor. orjınal androıd 10 da böyle birşey yok. performans cok sorun değilde şubat ayı betası ile batarya performansı çok farklımı ?

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
21.2.33 yüklemiştim batarya çok kötüydü. o yuzden sordum. orjınal kendi resmi açıklamasında stable olarak 12.5 vermiyoruz demişti. mi 10 serisine sebebide 12.5 daha tam stabil hale getirememiş. android 11 stable geldi onlara ama android 10 içeriği birebir aynısı. bu arada pubg oynarken cihaz bu yazılımda aşırı ısınıyordu. sizde oynuyormusunuz. yani bide ben 3 4 saat oynuyorum. ciha cok ısınınca kasmalar oluyor. orjınal androıd 10 da böyle birşey yok. performans cok sorun değilde şubat ayı betası ile batarya performansı çok farklımı ?
MIUI 12 de kronik sorun çok ısınması 12.5 de de devam ediyor hatta son çıkan mi 11 dahi ısınma sorunu var diyorlar pubg test amaçlı oynadım en son ayara en yüksek ayarda ısınma var ama bir tık alt ayarda yok gibi romun oturması lazım yani tüm sistem dosyaların programlarla birlikte açılıp hazır beklemesi lazım o zaman rom daha akıcı ve az pil tüketiyor

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Son betayı yükleyen arkadaşlarım sistemde hızlanma uygulama açılış hızında yükseliş farketti mi?

ygtaybarturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
mi 9
Konular
1
linkten indirme yapamıyorum sorun mu var acaba?

ygtaybarturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yiğit
Cihazım
mi 9
Konular
1
şimdi gönderdiğiniz linkten kurulumu anlatılan şekilde yaptım yükleme bittikten sonra sürekli twrp ye dönüyor.elimde bir beta sürüm daha var çin betası onda direk telefon açılıyor acaba var mıdır bir çözümü?

Yusufozbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
MIUI 8 se
Konular
19
şimdi gönderdiğiniz linkten kurulumu anlatılan şekilde yaptım yükleme bittikten sonra sürekli twrp ye dönüyor.elimde bir beta sürüm daha var çin betası onda direk telefon açılıyor acaba var mıdır bir çözümü?
Yapılması gereken
1 ilk sayfadaki Android 11 ile uyumlu twrp yükleyin
2 twrp den tüm verileri silin yani format datayı seçin yes deyin
3 sonra indirdiğiniz romu ya uyumlu bir flaş bellekle yada PC den telefonun hafızasına atarak twpr ile kurun
Bu işlemleri sırasıyla yaparsanız telefon ilk ekranda biraz bekler daha sonra yani yaklaşık 15 dk içinde açılır

Üst Alt