- Adım
- Erdem
- Cihazım
- Xiaomi mi8
- Konular
- 24
Benim mi8 dr aynı bu şekilde hocam. Hatta başka mi8 ile karsilastirdim orda da benimki daha sarı duruyordu. Enteresan bi durum. Zamanında ben de takmıştım kafayaTelefonu ilk aldığım gün kontrolleri yaparken, kulaktan dolma bilgiler ile bir kaç arkadaşım Xiaomi'nin ekranının diğer telefonlara göre çok sarı olduğunu söylediler. Iphone X ile bu testi yapıp yan yana koyduğumuzda gerçekten de Xiaomi sarı duruyordu. Ancak ekran ayarlarında soğuk rengin ayarlarının da üstüne çıkarak kafa kafaya gelecek bir hale getirmiştim telefonu. Ancak bugün Redmi Note 7' ye güncelleme yaparken bir ekranları karşılaştırayım dedim. Iphone X de yaptığım ayar dahi kurtaramadı ve bariz yanında sarı kaldı ekran. Kullanıma bir etkisi olmamasına rağmen kafama biraz taktım bunu. Mi 9 üzerindeki ekran koruyucu da mavimsi bir renk ancak gidip de sarıya döndürecek bir yapıda ekran koruyucu değil. Sizce bu bir sorun mu yoksa kafaya takılacak bir şey yok deyip geçilecek bir şeymi? Aynı testi farklı bir model telefonla yapıp yorum yapacak biri var mı acaba?
İlk foto default soğuk ayarlar.
İkincisi benim beyaza en yakın bulduğum ayar.