Yardım mi 9 ekran parlama sorunu (mi 8 deki kronik sorun)

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
57
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global v12
Telefon Modeli
mi 9
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar interneti altust ettim ama mi 9 ekranıyla ilgili problem dile getiren yok.arastırmamda sadece mi 8 lerde yasanmış sorun gibi görunuyor.acababen mi 9 aldım malesef aldıgım saatinde kulak içi kulaklık vardı cebimde kutusu baskı yapmış ekran içten çatladı gitti yeni değiştirdim ekranı 850 lira verip. değiştirdiğim ekranla ilgili bir durummu yoksa yazılımsal yada donanımsal bir hatamı videoyu atıyorum eke
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hocam donanımsal arıza gibi duruyor önceki ekranda böyle sıkıntı yoksa donanım ihtimali büyük ama net şekilde anlamak için eğer biliyorsanız romu sıfırdan yükleyin veya fabrika ayarlarına döndürün cihazı. O zaman sıkıntı tam olarak netleşir diye düşünüyorum.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Bende mi 9 kullanıyorum ve forumda da özellikle takip ediyorum fakat böyle bir problemi ilk defa görüyorum. Bir ara yazılımsal olarak bir sıkıntı olmuştu, parmak izi ile kilit açılırken anlık böyle bir patlama meydana geliyordu. Bu düzeltildi uzun zaman önce. Ancak zaten sizin sorununuz bununla ilgili değil görüşdüğü kadarıyla. Yapabileceğiniz en iyi şey ekranı taktırdığınız yere tekrar gidip durumu belirtin.

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
57
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya sadece amoled saver diye program var o engelliyor ama bazı seneryolarda daha kötu oldu diye sildim.
sıkıntı ekranı belli kısıklıkla kullandığın zamanlar yapıyor onun dışında yapmıyor.ywni rom atmayada üşeniyorum sıfırdan telefon kurmak ölüm geliyor artık

Oyla:
Üst Alt