Rom Mi 9 EEA Avrupa Kararlı Rom V11.0.9.0.QFAEUXM İndirme Bağlantıları

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Mi 9
EEA Avrupa Kararlı Rom V11.0.9.0.QFAEUXM

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Güncelleme Yöntemleri

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
- V11.0.8.0.QFAEUXM romunda iseniz Ota rom indirme bağlantısı üzerinden güncellemeyi kurabilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip Twrp / Install menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.

3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

MiFlash 2016.04.01.0 64Bit

OTA Rom indirme bağlantısı

Recovery Rom indirme bağlantısı

Fastboot indirme bağlantısı

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir​

Son düzenleme:

Ritimsizlik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi note 3
Konular
3
11.0.8 sürümünü root ve twrp ile kullanıyorum. Ota'tan az önce güncelleme geldi. Bu halde iken otadan indirip güncelle dediğimde twrp üzerinden günceller mi yoksa recovery versiyonu buradan indirip manuel olarak mı güncellemem gerekli ?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
11.0.8 sürümünü root ve twrp ile kullanıyorum. Ota'tan az önce güncelleme geldi. Bu halde iken otadan indirip güncelle dediğimde twrp üzerinden günceller mi yoksa recovery versiyonu buradan indirip manuel olarak mı güncellemem gerekli ?

Ota üzerinden İndir ve güncelle yaparsanız, İndirme işlemi tamamlandığında,Güncelle yaptığınız da Twrp üzerinden otamatik olarak günceller. Art dalvik / cache yapıp Reboot-Recovery yapıp Tekrar Magisk Flashlaması yaparsanız güncellemeyi kurabilirsiniz.
Güncelleme Ota üzerinden gelmediği durumlar da Recovery indirme bağlantısını kullanarak, Twrp /Install menüsünden İndirmiş olduğunuz rom dosyasını göstererek güncellemeyi yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

Ritimsizlik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi note 3
Konular
3
Ota üzerinden İndir ve güncelle yaparsanız, İndirme işlemi tamamlandığında,Güncelle yaptığınız da Twrp üzerinden otamatik olarak günceller. Art dalvik / cache yapıp Reboot-Recovery yapıp Tekrar Magisk Flashlaması yaparsanız güncellemeyi kurabilirsiniz.
Güncelleme Ota üzerinden gelmediği durumlar da Recovery indirme bağlantısını kullanarak, Twrp /Install menüsünden İndirmiş olduğunuz rom dosyasını göstererek güncellemeyi yapabilirsiniz.

Teşekkürler.

Tahapala34

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Mi 9
Meslek
Pazarcı
Konular
8
Selam hocam bende mi 9 var cihaz rootlu ve 11.5 global sürüm yüklü. 11.6 gelmiş. Ota dan indirip twrp den flashlamam mı lazım güncellemeyi yapabilmek için?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam hocam bende mi 9 var cihaz rootlu ve 11.5 global sürüm yüklü. 11.6 gelmiş. Ota dan indirip twrp den flashlamam mı lazım güncellemeyi yapabilmek için?

Evet hocam.Ana konuda ve bir üst mesajda belirtildiği gibi güncellemeyi yapabilirsiniz.

StandBy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Konular
2
iyi akşamlar betadan karalıya geçerken herşey silinir mi ?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
iyi akşamlar betadan karalıya geçerken herşey silinir mi ?

İyi akşamlar,
Hangi romun beta sından bahs ediyorsunuz? Ve yapmak istediğiniz işlemi detaylı açıklar mısınız.
Daha net cevaplar için cihazınızın telefon hakkında kısımının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız.

Üst Alt