Yardım MI 9 Çin versiyonda band 20 var mı?

Royalclass

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdoğan
Cihazım
Mi 6
Konular
30
Deneyen oldumu mi 8'de vardi

Sent from my MI 9 using Tapatalk

yenigelen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
henüz yok
Konular
1
Konumda önemli .Band 20 telefonda bile küçük şehirde 4g düzgün çekmiyor.Telefon 3g ye geçiyor yada 4g de çekim gücü 2 diş oluyor.

Oyla:

ozgur32

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
mi 9t pro
Konular
0
Band 20 eski bir veri transfer frekansı , çalışma şekli şu düşük kalite uzun menzil için kullanılır daha çok kırsalda etkiler ,

ancak en yoğun vodofone kullandığından bu frekansı onlar fark eder, tt de turkcell de bir sıkıntı görmedim kırsal da köyde v.s değilseniz dert edecek bir durum değildir.

birde bu sadece 4g yi etkiler 3g 2g kullanırsanız sorun yaşama ihtimaliniz azalır ,

BU telefonlarda olmamasının sebebi çin bu eski teknolojiyi terk edeli çok olması : )
Sırf şu mesaja cevap vereyim diye üye oldum foruma. Zira cahillik akıyor heryerinden :) Gsm teknolojisinde her bölge kendi frekanslarını kullanıyor. Neden derseniz başlarken öyle başlamış öyle devam ediyor. Band 20 800 mhz Avrupa da kullanılandır. Yani Avrupa için satılan tüm cihazlarda bulunur. Sadece kırsal değil şehir içindede hayat kurtarır. Zira frekans arttıkca duvar bina geçirgenliği düştüğü için en iyi kapsama 800 Mhz dedir. modem dediğimiz kısım işlemci ile iç içedir aslında.
Yani çip olarak snapdragon bu frekansı destekler fakat kullanmak istediğiniz her özellik için ekstra para ödemeniz gerekir ayrıca anteni de tüm bu frekansları kullanabilecek şekilde yapmanız gerektiği için maliyeti de artırır. Bu yüzden Xiaomi tüm telefonlarında her frekansı desteklemez.

Oyla:
Üst Alt